1.

ارزیابی اثر شکل و رنگ بسته‌بندی بر سلامت درک شده‌ی محصولات لبنی

دوره 15، شماره 59، آذر 1403، صفحه 9-19
شهریار عزیزی؛ امیرحسین غروی رودسری؛ حسام الدین نعمتی

2.

مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 68-79
علیرضا بیاتی؛ ناصر صداقت

3.

مروری بر بسته‌بندی محصولات لبنی با عصاره و رنگدانه سیانوباکتری‌ها و ریزجلبک‌ها

دوره 15، شماره 58، شهریور 1403، صفحه 47-62
بهاره نوروزی؛ حسن بیرانوند