تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,252 |
تعداد مقالات | 9,075 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,181,021 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,939,962 |
بررسی شناساگرهای تازگی و دما - زمان در بسته بندی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 5، دوره 2، شماره 8، اسفند 1390 اصل مقاله (318.88 K) | ||
نویسندگان | ||
مانا مشکور* ؛ مسعود هاشمی شهرکی؛ یحیی مقصودلو | ||
تاریخ دریافت: 26 آذر 1393، تاریخ بازنگری: 26 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
امروزه با استفاده از ترکیباتی تحت عنوان شناساگرها، می توان تغییرات کیفی ماده غذایی را بدون باز نمودن بسته بندی بررسی نمود. از مهم ترین شناساگرها می توان به آن دسته ای اشاره نمود که نشان دهنده ی سطح کیفیت و تازگی محصول می باشند. شناساگرهای تازگی و دما- زمان هر کدام به نوعی میزان کیفیت محصول را بازگو می کنند. شناساگرها به وسیله ی تغییرات فیزیکی و شیمیایی که منجر به یک تغییر دیداری شود، کیفیت محصول را نشان می دهند. در این مقاله سعی می شود که به بررسی شناساگرهای تازگی و دما- زمان با توجّه به پژوهش های اخیر در این زمینه پرداخته شود. | ||
کلیدواژهها | ||
شناساگرها؛ شناساگر تازگی؛ شناساگر دما- زمان و بسته بندی مواد غذایی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 301 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 212 |