تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,240 |
تعداد مقالات | 8,994 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,846,596 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,707,213 |
معرفی فنّاوری های نوین در صنعت بسته بندی | ||
علوم و فنون بستهبندی | ||
مقاله 2، دوره 4، شماره 14، شهریور 1392 اصل مقاله (341.56 K) | ||
نویسندگان | ||
مصطفی امام پور* 1؛ رامین هاشمی طباطبایی2؛ سید عبدالله حسینی شرقی2 | ||
1دانشگاه آزاد اسلامی کرج و مدیر کمیته استاندارد مرکز مطالعات و پژوهش های لجستیکی | ||
2دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | ||
تاریخ دریافت: 01 مرداد 1393، تاریخ بازنگری: 02 دی 1403، تاریخ پذیرش: 28 شهریور 1397 | ||
چکیده | ||
در سال های اخیر روشهای جدید فراوری مواد غذایی به شدّت مورد توجّه قرار گرفته اند و از آن جایی که شماری از این فنّاوری ها ممکن است نیازمند فراوری غذاها در داخل بستهبندی خود باشند، شناخت واکنش ها و تعاملات مابین بسته و خود فرایند، حائز اهمیت است. هدف اصلی این مقاله، مرور اطّلاعات موجود در منابع اطّلاعاتی مختلف در مورد اثرات روشهای مختلف فراوری غذاها روی بخشهای ذیل است: الف- خواص ساختاری، مکانیکی و بازدارنده جنسهای رایج مورد استفاده در بستهبندیهای غذایی. ب- رفتار کاهشی افزودنی های مورد استفاده در فیلمهای بستهبندی پلاستیکی. | ||
کلیدواژهها | ||
بسته بندی؛ فنّاوری نوین؛ میدان های پالس الکتریکی؛ فشار بالا؛ حرارت دهی اهمیک و مایکروویو | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 566 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 161 |