
تعداد نشریات | 35 |
تعداد شمارهها | 1,282 |
تعداد مقالات | 9,261 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,590,295 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,267,188 |
شناسایی و تحلیل تأثیرات بیماریهای همه گیر بر ساختار زنجیره تأمین مواد غذایی با رویکرد مطالعه موردی چندگانه؛ مورد مطالعه: بیماری کرونا | ||
مدیریت زنجیره تأمین | ||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 اسفند 1403 | ||
نوع مقاله: پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
میثم شهبازی* 1؛ کریم ابراهیمی2؛ مینو عالی3 | ||
1گروه مدیریت | ||
2استادیار دانشگاه قم | ||
3دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران | ||
تاریخ دریافت: 13 آذر 1403، تاریخ بازنگری: 01 بهمن 1403، تاریخ پذیرش: 20 اسفند 1403 | ||
چکیده | ||
این پژوهش به بررسی تأثیرات بیماریهای همه گیر، به ویژه ویروس کرونا (COVID-19)، بر ساختار زنجیره تأمین مواد غذایی پرداخته است. در این راستا، تلاش شده است تا اثرات بیماری های همه گیر بر سیستم های حمل و نقل، موجودی، و تأمین کنندگان مواد غذایی با روش ترکیبی مطالعه موردی چندگانه، تحلیل مضمون و فریدمن بررسی، تحلیل و اولویت بندی شود. نتایج این پژوهش که در قالب 15 گزاره اساسی ارائه شد، نشان می دهد که همه گیری ها باعث تغییرات گسترده در روشهای مدیریت زنجیره تأمین شده اند که از جمله این تغییرات می توان به نوسانات شدید در عرضه و تقاضا، افزایش هزینه های حمل و نقل، و نیاز به بازنگری در سیاست های مدیریت موجودی اشاره کرد. این پژوهش همچنین به شناسایی راهکارهایی برای بهبود مدیریت زنجیره تأمین در شرایط بحرانی پرداخته و تأثیرات آن بر آینده این حوزه را مورد تحلیل قرار داده است. بنابراین نوآوری پژوهش حاضر، شفاف سازی تأثیرات بیماری های همه گیر بر ساختار زنجیره تأمین به منظور پیش بینی پذیرکردن تقاضای محیطی است. | ||
کلیدواژهها | ||
زنجیره تأمین؛ مطالعه موردی چندگانه؛ صنایع غذایی؛ بیماری های همه گیر؛ کرونا | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Identification and analysis of the impacts of pandemics on the structure of the food supply chain using a multiple case study approach; case study: COVID-19. | ||
نویسندگان [English] | ||
Meisam Shahbazi1؛ karim ebrahimi2؛ minoo alee3 | ||
1Management faculty | ||
2qom university | ||
3Tehran uni. | ||
چکیده [English] | ||
This study examines the effects of pandemics, especially the coronavirus (COVID-19), on the structure of the food supply chain. In this regard, an attempt has been made to examine, analyze, and prioritize the effects of pandemics on transportation systems, inventory, and food suppliers using a combined method of multiple case studies, content analysis, and Friedman. The results of this study, presented in the form of 15 basic propositions, show that pandemics have caused widespread changes in supply chain management methods, including severe fluctuations in supply and demand, increased transportation costs, and the need to review inventory management policies. This study also identifies solutions to improve supply chain management in critical situations and analyzes its effects on the future of this field. Therefore, the innovation of the present study is to clarify and analyze the effects of pandemics on the structure of the supply chain in order to make environmental demand predictable. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Supply chain, multiple case studies, food industry, pandemics, coronavirus | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 35 |