1.

بسته‌بندی و نقش آن در ارتقاء کیفی محصولات صنایع‌دستی

مهناز شایسته فر

2.

پوشش‌دهی کاغذ سبک با پروتئین آب پنیر برای بسته‌بندی محصولات چرب

سهیلا چشمک؛ محمد رضا دهقانی فیروزآبادی

3.

اهمیت مشتقات سلولزی در تولید فیلم‌های زیست‌تخریب پذیر برای بسته‌بندی مواد غذایی

علی اصغر تاتاری؛ احسان شکاریان

4.

مروری بر استفاده از افزودنی‌های مقاومت خشک برای بهبود مقاومت‌های مقوای بسته‌بندی

امری مقدسه اکبری؛ احمدرضا سرائیان؛ رحیم یدالهی

5.

ساختارهای بسته‌بندی های انعطاف‌پذیر مورد استفاده در تیمارهای فشار بالا

مریم حبیبی؛ مهدی فرهودی

6.

تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بسته‌بندی گوشت مرغ تازه

مژده خراسانی؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو

7.

مروری بر روش‌های کنترل و کاهش آلاینده‌های صنایع بسته‌بندی و چاپ

علیرضا سوخته سرایی؛ الهام نوروزی