1.

تأثیر طرح بسته بندی محصولات غذایی بر رفتار خرید آنی مصرف کنندگان

صفحه 6-21
زهرا خدابخشی سورشجانی؛ ابوالقاسم ابراهیمی

2.

برخی از جنبه های کاربردی نانو مواد تجدیدپذیر در بسته بندی مواد غذایی

صفحه 22-29
جعفر محمدزاده میلانی؛ ریحانه شکرپور

3.

اهمیت و کاربرد دمای انتقال شیشه ای در مواد غذایی و پلیمرهای بسته بندی

صفحه 30-45
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت

4.

بسته بندی بازدارنده در صنعت دخانیات و چالش های قانونی آن در ایران

صفحه 46-59
سید مسلم علوی؛ زهرا خدابخشی سورشجانی

5.

ارتقاء چسبندگی مرکب های نیترو سلولز بر روی فیلم های پلی اتیلن غیر جاذب

صفحه 60-65
علیرضا سوخته سرایی؛ علی خلیلی

6.

بررسی عوامل مؤثر در بهبود کیفیت استحکام اتصالات چسبی در صنایع بسته بندی

صفحه 66-73
محمد رضا کاجی؛ محمد رضا فراهانی