- فرهودی، م. رحمت زاده، ب. فلاح، ا. سلیمانی، م. (1392). «بررسی مهاجرت پلاستی سایرز دی اتیل هگزیل آدیپات (DEHA)از بطری PET به داخل محلول مدل غذایی اسیدی: تخمین ضریب نفوذ و انرژی فعال سازی نفوذ». مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، سال هشتم، شماره 3، پاییز 1392، صفحات 3 تا 27.
- زاهدی، ی. صداقت، ن. قنبرزاده، ب. (1389). «تأثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی های مکانیکی، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته». نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران جلد 6، شماره2. صفحات 91تا 99.
- نوشیروانی، ن. قنبرزاده، ب. انتظامی، ع. ا. (1391). «ویژگی های ریز ساختاری و فیزیکی(نفوذ پذیری، مکانیکی و حرارتی) فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه نشاسته/ پلی وینیل الکل/ نانو رس». نشریه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران جلد 8، شماره 1، صفحات 49 تا 59.
- اولیایی، ا. قنبرزاده، ب. مؤیدی، ع. ا. پورثانی، پ. خاتمیان، م. (1394). «تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانو ذرات TiO2». فصلنامه فناوری های نوین غذایی، سال دوم، شماره 8، صفحه 87 تا 101.
- Lemeste, M,. Champion, D., Roudaut, G., Blond, G. & Simatos, D. (2002). "Glass Transition and Food Technology:A Critical Appraisal". Journal of Food Science, 67( 7) :2444-2458
- Bhandari, B.R. & Howes, T. (1999). "Implication of glass transition for the drying and stability of dried foods". Journal of Food Engineering, 40: 71-79.
- White, G.W. & Cakebread, S.H. (1966). "The glassy state in certain sugar containing food products". J. Food technol, 1: 73- 82.
- Odian, G. (2004). "Principles of polymerization". 4th Edition, John Wiley & Sons.
- Robertson, G. (1993). "Food packaging: principles and practice". Marcel Dekker.
- Ebewele, R.O. (2000). "Polymer science and technology." CRC Press LLC.
- Ebnesajjad, S. (2012). "Plastic films in food packaging, Materials, Technology, and Applications." Elsevier Inc.
- Forrest, J.A., Dalnoki-Veress, K., Stevens, J.R. & Dutcher, J.R. (1996). "Effect of free surfaces on the glass transition temperature of thin polymer films." Phys Rev Lett, 77: 2002-5.
- He, T., Li, B. & Ren, S. (2003). "Glass transition temperature and chain flexibility of 1,2-polybutadiene." Journal of Applied Polymer Science, 31: 873-84.
- Bhunia, K., Sablani, S.S., Tang, J. & Rasco, B. (2013). "Migration of Chemical Compounds from Packagin Polymers during Microwave, Conventional Heat Treatment, and Storage." Comprehensive Review sin Food Science and Food Safety, Vol 12: 523- 545.
- Widen, H. & Leufven, A. (2004) "Migration of model contaminants from PET bottles: influence of temperature, food simulant and functional barrier". food addit contam, 21(10):993-1006.
- Pennarun, P. (2004). "Functional barriers in pet recycled bottles part L determination if diffusion in bioriented PET with and without contact with food simulants". J. Aool polym science, 92(5): 28,45-58.
- Biliaderis, C.G., Lazaridou, A. & Arvanitoyannis, I. (1999). "Glass transition and physical properties of polyol-plasticized pullulan-starch blends at low moisture". Carbohydr Polym, 40: 29-47.
- Kvien, I., Sugiyama, J., Votrubec, M. & Oksmanbec, K., (2007). "Characterization of starch based nanocomposites". Journal of Material Science, 42: 8163-8171.
- Zolfi, M., Khodaiyan, F., Mousavi, M. & Hashemi, M. (2014). "Development and characterization of the Polymer Nanocomposites: Synthetic and Natural Fillers a Review". Cien. Tech, 7: 59-178.
- Ghanbarzadeh, B., Oromiehie, A.R., Musavi, M., Emam D-Jomeh, Z., Razmi Rad, E. & Milani, J. (2006). "Effect of plasticizing sugars on rheological and thermal properties of zein resins and mechanical properties of zein films". Food Research International, 39:882–890.
- Ubbink, J. (2009). "Structural Advances in the understanding of carbohydrate glasses". Biopolymer science. Academic press. Chp 9: 277-292.
- Hatakeyama, T. & Quinn, F.X. (1999). "Thermal Analysis Fundamentals and Applications to Polymer Science". John Wiley & Sons Ltd.
- Roos, Y. & Karel, M. (1991). "Amorphous state and delayed ice formation in sucrose solutions". International journal of food science and technology, 26: 553-566.
- Slade, L. & Levine, H. (1994). "Water and the glass transition dependence of the glass transition on composition and chemical structure: special implications for ¯our functionality in cookie baking". Journal of food engineering, 22: 143-188.
- Bruni, F. & Leopold, A.C. (1991). "Glass transitions in soybean seed". Plant Physiol, 96: 660-663.
- Karmas, R., Buera, M.P. & Karel, M. (1992)."Effect of glass transition on rates of nonenzymatic browning in food systems". Journal of Agriculture and Food Chemistry, 40(5): 873-879.
- Paakkonen, K. & Roos, Y.H. (1990). "Effects of drying conditions on water sorption and phase transitions of freeze-dried horseradish roots". Journal of food science, 55 (1): 206-209.
- Clark, S., Jung, S.& Lamsal, B. (2014). "Food Processing: Principles and Applications". Second Edition, John Wiley & Sons, Ltd.
- L Ljungberg N, Andersson T, Wesslen B. (2003). "Film extrusion and film weld ability of poly (lactic acid) plasticized with triacetine and tributyl citrate". Journal of Applied Polymer Science, 88:3239-47.
- Patil, V.K., Chakrawar, V.R., Narwadkar, P.R. & Shinde, G.S. (1995). Grape. In D. K. Salunkhe, & S. S. Kadam (Eds.), (1995). "Handbook of fruit science and technology" (pp. 7-38). Marcel Dekker, New York.
- Buera, M. P. & Karel, M. (1993). "Application of the WLF equation to describe the combined effects of moisture and temperature on nonenzymatic browning rates in food systems". Journal of Food Processing and Preservation, 17(1): 31-45.
|