1.

تأثیر پوشش فعال بر پایه زیست پلیمرهای پلی ساکاریدی و پروتئینی بر ماندگاری گوشت مرغ

صفحه 1-9
مهدی ذاکری؛ داریوش خادمی شورمستی؛ عبدالله علیزاده کارسالاری

2.

بررسی تاثیر ابعاد بسته بندی هوشمند و پایدار برکارایی زنجیره تامین در صنعت غذایی

صفحه 11-20
محمد باشکوه اجیرلو؛ نیکسا جباری کردلر

3.

تحلیل محتوای مقالات فصلنامه علوم و فنون بسته‌بندی (شماره 1 تا 59)

صفحه 21-30
محمد زریابی؛ سیدنظام‌الدین امامی‌فر

4.

بررسی اثر پوشش دهی با یخ و بهینه‌سازی فرآیند گلیزینگ تحت دماهای فوق‌سرد بر کیفیت فیله منجمد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان

صفحه 31-37
رضا رضانژاد

5.

بررسی تاثیر مشخصات بسته‌بندی محصول بر خریدهای اتفاقی مشتریان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای (مورد مطالعه: فروشگاه‌های شهروند در تهران)

صفحه 39-50
مجید خلوتی؛ محمد حقیقی

6.

مروری بر توسعه کاغذهای سوپر آب گریز: اصول، ساختار و نقش آن ها در جایگزینی محصولات پلاستیکی

صفحه 51-58
مقدسه اکبری؛ الیاس افرا؛ سید مجید ذبیح زاده؛ محمد رضا دهقانی فیروزآبادی