تعداد نشریات | 39 |
تعداد شمارهها | 1,170 |
تعداد مقالات | 8,437 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,316,713 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,562,613 |
1. | مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا | |
دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 80-90 | ||
صونا دودانگه؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری | ||
2. | مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی | |
دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 28-41 | ||
صونا دودانگه؛ هاجر شکرچی زاده؛ صابر امیری | ||
3. | مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی | |
دوره 12، شماره 45، اردیبهشت 1400، صفحه 52-63 | ||
صونا دودانگه | ||
4. | مروری بر کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی | |
دوره 11، شماره 43، آذر 1399، صفحه 64-75 | ||
صونا دودانگه | ||