آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,190
تعداد مقالات8,575
تعداد مشاهده مقاله6,904,913
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,970,753

1.

ارزیابی اثر عصاره دارچین در بسته‌بندی فعال برای بهبود ماندگاری توت فرنگی

دوره 6، شماره 23، آذر 1394
مینا احمدی جوزانی؛ مجید جوانمرد داخلی؛ مریم عراقی

2.

بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی

دوره 14، شماره 56، اسفند 1402، صفحه 63-78
سمانه فرجی کفشگری؛ محمد جواد اکبریان میمند؛ مسعود حبیبی نجفی

3.

بررسی ویژگی های انواع جاذب های اکسیژن در بسته بندی فعال موادغذایی

دوره 9، شماره 33، خرداد 1397، صفحه 6-15
فاروق خلیفه زاده؛ ایمان شهابی قهفرخی

4.

بسته بندی زیست فعال تبدیل مواد غذایی به غذاهای سالم تر

دوره 1، شماره 4، اسفند 1389
مهدیه حسینی

5.

بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 54-67
مریم حاجی غفارلو؛ محمد جوکی

6.

جلوگیری رشد قارچ روی نان گندم و چاودار با بسته بندی فعال و اتمسفر اصلاح شده

دوره 1، شماره 4، اسفند 1389
مریم محمدی

7.

فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی

دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 6-19
مهسا اسمعیل رمجی؛ صبا صباغ پور لنگرودی

8.

مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 80-90
صونا دودانگه؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری

9.

مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 68-79
علیرضا بیاتی؛ ناصر صداقت

10.

مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی

دوره 10، شماره 40، اسفند 1398، صفحه 74-88
سیده فاطمه سیدریحانی؛ حامد اهری

11.

مروری بر کاربرد بسته بندی های فعال ضدمیکروبی بر پایه اسانس ها در غذاهای دریایی

دوره 12، شماره 45، اردیبهشت 1400، صفحه 52-63
صونا دودانگه

12.

مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی

دوره 6، شماره 24، اسفند 1394
ساناز اصلاح؛ مهدی نوری