- محمدپور، ا. (1393). «تأثیر بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر ماندگاری و کیفیت خرمای برحی در مرحله خارک». مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، گزارش نهایی طرح تحقیقاتی، شماره ثبت 46706 مورخ 9/12/93، 40 صفحه.
- استیلز، م. ا. (1380). «مبانی علمی بسته بندی با کنترل یا تغییر اتمسفر بسته»، در کتاب بسته بندی مواد غذایی با اتمسفر تغییریافته (ترجمه بهجت تاج الدین)، 36-25.
- اورای کول، ب. (1380). «توصیه های فنی در بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته»، در کتاب بسته بندی مواد غذایی با اتمسفر تغییریافته (ترجمه بهجت تاج الدین). سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، 71-37.
- پایان، م. و حامدی، م. (1392). «مروری بر کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی». فصلنامه علوم و صنایع غذایی، شماره 38، دوره 10، 68-49.
- پوری، و.د. و اسکورا، ب.ج. (1380). «بسته بندی میوه ها و سبزی ها با اتمسفر تغییریافته»، در کتاب بسته بندی مواد غذایی با اتمسفر تغییر یافته (ترجمه بهجت تاج الدین). سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، 347-245.
- سلیمانی، ج. (1390). «افزایش انبارمانی زردآلو با استفاده از بسته بندی با اتمسفر تغییریافته فعال (MAP)». مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، گزارش نهایی طرح تحقیقاتی، شماره 418/90 مورخ 18/4/90، 46 صفحه.
- تاج الدین، ب. (1377). «بسته بندی سیب با استفاده از اتمسفر اصلاح شده (MAP)». مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، گزارش نهایی طرح تحقیقاتی، شماره 53/77 مورخ 19/2/77، 43 صفحه.
- Zhu, M.D. (1999). "Design of Modified atmosphere packaging (MAP) systems: modeling oxygen and carbon dioxide exchange within packages containing cut rutabagas." Master of Science Thesis, Guelph University.
- Oms-Oliu, G., Odriozola-Serrano, I., Soliva-Fortuny, R. & Martin-Belloso, O. (2008). "Antioxidant content of fresh-cut pears stored in high-O2 active packages compared with conventional low-o2 active and passive modified atmosphere packaging." J. Agric. Food chem., 56, 932-40.
- Li, X., Jiang, Y., Li, W., Tang, Y. & Yun, J. (2014). "Effects of ascorbic acid and high oxygen modified atmosphere packaging during storage of fresh-cut eggplants." Food Sci. Technol. Int., 20, 99-108.
- Kendra, K.V. (2010). "Modified atmosphere packaging of fresh produce: Current status and future needs." Food science and technology, 43(3): 381–392.
- Gopala Rao, C. (2015). "Chapter 36 - MAP technology. engineering for storage of fruits and vegetables." Academic press.
- Farber, J.N., Harris, L.J., Parish, M.E., Beuchat, L.R., Suslow, T.V., Gornry, J.R., Garrett, E.H. and Busta, F.F. (2003). "Microbiological safety of controlled and modified atmosphere poackaging of fresh and fresh-cut produce." Comprehensive reviews in food science and food safety, 2:142–160.
- Exama, A., Arul, J., Lencki, R.W., Lee, L.Z. and Toupin, C. (1993). "Suitability of plastic films for modified atmosphere packaging of fruits and vegetables." Journal of food science, 58(6): 1365–1370.
- Ozdemir, M. and Floros, J.D. (2004). "Active food packaging technologies." Critical reviews in Food science and nutrient, 44(3): 185- 193.
- http://athletewithstent.com/climacteric-fruit-ripening.
- Tajeddin, B. (2000). "Horticultural training program for AREEO scientists Iran. Innovation and practical training center for crop production and food processing (IPC Plant)." Sep. 3- Oct. 8, 2000, Ede, The netherlands.
- Gonzalez, J., Ferrer, A., Oria, R. and Salvador, L.M. (2008). "Determination of O2 and CO2 transmission rates through microperforated films for modified atmosphere packaging of fresh fruits and vegetables." Journal of food engineering, 86:194-201.
- Plestenjak, A., Pozrl, T., Hribar, J., Unuk, T. and Vidrihl, R. (2008). "Modified atmosphere packaging of shredded cabbage." Food technology and biotechnology, 46(4): 427–433.
- Carlin, F., Nguyen-The, C., Hilbert, G. and Chambroy, Y. (1990). "Modified atmosphere packaging of fresh "ready-to-use" grated carrots in polymeric films." Journal of food science, 55:1033–1038.
- Greengrass, J. (1993). "Films for MAP of foods." In Parry, R.T. (ed). Principles and applications of modified atmosphere packaging of foods pp.63–100.
- Gong, S. and Corey, K.A. (1992). "Rapid testing of films for modified atmosphere packaging using an active modification technique." Hort technology, 2(3): 358- 361.
- Gong, S. and Corey, K.A. (1994). "Predicting steady-state oxygen concentrations in modified-atmosphere packages of tomatoes." Journal of the American Society for horticultural science, 119(3): 546–550.
|