تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,244 |
تعداد مقالات | 9,010 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,871,327 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,721,297 |
1. | مراحل مهم در طراحی بسته بندی میوه ها و سبزیجات با اتمسفر اصلاح شده (MAP) | |
صفحه 6-17 | ||
بهجت تاج الدین | ||
2. | مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه | |
صفحه 18-29 | ||
گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی | ||
3. | رنگ زدایی از پساب صنعت کاغذ و بسته بندی با استفاده از فرآیندهای اکسایش فنتون و شبه فنتون | |
صفحه 30-43 | ||
ویدا زهری؛ الهام کشمیری زاده | ||
4. | استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی | |
صفحه 44-53 | ||
مریم ذکایی؛ مهدی فرهودی | ||
5. | واکنش مصرف کننده به بسته بندی های پایدار: رابطۀ بین ظاهر دیداری، ادّعاهای کلامی و نگرانی های زیست محیطی مصرف کنندگان (ترجمه) | |
صفحه 54-63 | ||
منصوره صادقی؛ هرمز مهرانی | ||
6. | کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی های غذایی و ارتقای خواص عبوردهی آن | |
صفحه 64-77 | ||
میثم شعبانیان؛ فاطمه مانی؛ خلیل فقیهی | ||
7. | بررسی اثر غلظت های نانو ذرّات دی اکسید تیتان روی مخلوط پلی اتیلن سبک و نشاسته | |
صفحه 78-87 | ||
عبدالرسول ارومیه ای؛ پگاه گوشه | ||