1.

مراحل مهم در طراحی بسته بندی میوه ها و سبزیجات با اتمسفر اصلاح شده (MAP)

صفحه 6-17
بهجت تاج الدین

2.

مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه

صفحه 18-29
گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی

3.

رنگ زدایی از پساب صنعت کاغذ و بسته بندی با استفاده از فرآیندهای اکسایش فنتون و شبه فنتون

صفحه 30-43
ویدا زهری؛ الهام کشمیری زاده

4.

استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی

صفحه 44-53
مریم ذکایی؛ مهدی فرهودی

5.

واکنش مصرف کننده به بسته بندی های پایدار: رابطۀ بین ظاهر دیداری، ادّعاهای کلامی و نگرانی های زیست محیطی مصرف کنندگان (ترجمه)

صفحه 54-63
منصوره صادقی؛ هرمز مهرانی

6.

کاربرد پلی لاکتیک اسید در بسته بندی های غذایی و ارتقای خواص عبوردهی آن

صفحه 64-77
میثم شعبانیان؛ فاطمه مانی؛ خلیل فقیهی

7.

بررسی اثر غلظت های نانو ذرّات دی اکسید تیتان روی مخلوط پلی اتیلن سبک و نشاسته

صفحه 78-87
عبدالرسول ارومیه ای؛ پگاه گوشه