آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,192
تعداد مقالات8,579
تعداد مشاهده مقاله6,989,651
تعداد دریافت فایل اصل مقاله4,033,180
گل کار, عبدالخالق, محمدزاده میلانی, جعفر. (1395). عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها. پدافند الکترونیکی و سایبری, 7(28), 82-93.
عبدالخالق گل کار; جعفر محمدزاده میلانی. "عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها". پدافند الکترونیکی و سایبری, 7, 28, 1395, 82-93.
گل کار, عبدالخالق, محمدزاده میلانی, جعفر. (1395). 'عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها', پدافند الکترونیکی و سایبری, 7(28), pp. 82-93.
گل کار, عبدالخالق, محمدزاده میلانی, جعفر. عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1395; 7(28): 82-93.