آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,175
تعداد مقالات8,463
تعداد مشاهده مقاله6,421,775
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,655,037
گل کار, عبدالخالق, محمدزاده میلانی, جعفر. (1395). عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها. پدافند الکترونیکی و سایبری, 7(28), 82-93.
عبدالخالق گل کار; جعفر محمدزاده میلانی. "عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها". پدافند الکترونیکی و سایبری, 7, 28, 1395, 82-93.
گل کار, عبدالخالق, محمدزاده میلانی, جعفر. (1395). 'عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها', پدافند الکترونیکی و سایبری, 7(28), pp. 82-93.
گل کار, عبدالخالق, محمدزاده میلانی, جعفر. عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1395; 7(28): 82-93.