گل کار, عبدالخالق, محمدزاده میلانی, جعفر. (1395). عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها. پدافند الکترونیکی و سایبری, 7(28), 82-93.
عبدالخالق گل کار; جعفر محمدزاده میلانی. "عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها". پدافند الکترونیکی و سایبری, 7, 28, 1395, 82-93.
گل کار, عبدالخالق, محمدزاده میلانی, جعفر. (1395). 'عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها', پدافند الکترونیکی و سایبری, 7(28), pp. 82-93.
گل کار, عبدالخالق, محمدزاده میلانی, جعفر. عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1395; 7(28): 82-93.