تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,244 |
تعداد مقالات | 9,010 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,870,216 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,720,183 |
1. | ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت | |
صفحه 4-15 | ||
زهره هنرور؛ مهدی فرهودی | ||
2. | تأثیر بکارگیری اسانس های روغنی بر ویژگی فیلم های پلی ساکاریدی | |
صفحه 16-27 | ||
الهه فروغی؛ مهدی فرهودی | ||
3. | فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی | |
صفحه 28-41 | ||
سـعید رنـجـبریان؛ بـهـبود پورفـتـحی؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری | ||
4. | بررسی نقش درجهبندی و بستهبندی در بهبود بازاریابی و صادرات خرمای ایران | |
صفحه 42-53 | ||
راضیه پوردربانی | ||
5. | مروری بر مهم ترین الزامات استانداردهای بسته بندی چوبی (مواد اولیه، اتصالات و متعلقات همراه) | |
صفحه 54-69 | ||
مصطفی امامپور | ||
6. | اثربخشی بسته آموزشی هنر(مؤلفه انبارداری، چیدمان و حمل ونقل) بر کیفیت طراحی هنری بسته های مواد غذایی | |
صفحه 70-81 | ||
فرشته حسین لو | ||
7. | عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها | |
صفحه 82-93 | ||
عبدالخالق گل کار؛ جعفر محمدزاده میلانی | ||