1.

ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت

صفحه 4-15
زهره هنرور؛ مهدی فرهودی

2.

تأثیر بکارگیری اسانس های روغنی بر ویژگی فیلم های پلی ساکاریدی

صفحه 16-27
الهه فروغی؛ مهدی فرهودی

3.

فیلم ها و پوشش‌ های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

صفحه 28-41
سـعید رنـجـبریان؛ بـهـبود پورفـتـحی؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری

4.

بررسی نقش درجه‌بندی و بسته‌بندی در بهبود بازاریابی و صادرات خرمای ایران

صفحه 42-53
راضیه پوردربانی

5.

مروری بر مهم ترین الزامات استانداردهای بسته بندی چوبی (مواد اولیه، اتصالات و متعلقات همراه)

صفحه 54-69
مصطفی امام‌پور

6.

اثربخشی بسته آموزشی هنر(مؤلفه انبارداری، چیدمان و حمل ونقل) بر کیفیت طراحی هنری بسته های مواد غذایی

صفحه 70-81
فرشته حسین لو

7.

عملکرد بسته بندی مواد غذایی بر پایه نانوکامپوزیت های پلی (لاکتیک اسید)/رس طی هوازدگی طبیعی: مکانیسم ها و ویژگی ها

صفحه 82-93
عبدالخالق گل کار؛ جعفر محمدزاده میلانی