آمار

تعداد نشریات35
تعداد شماره‌ها800
تعداد مقالات5,559
تعداد مشاهده مقاله1,298,128
تعداد دریافت فایل اصل مقاله1,394,506
منیری, حنانه, فرهمندفر, رضا, معتمدزادگان, علی. (1398). تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(40), 52-57.
حنانه منیری; رضا فرهمندفر; علی معتمدزادگان. "تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی". پدافند الکترونیکی و سایبری, 10, 40, 1398, 52-57.
منیری, حنانه, فرهمندفر, رضا, معتمدزادگان, علی. (1398). 'تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی', پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(40), pp. 52-57.
منیری, حنانه, فرهمندفر, رضا, معتمدزادگان, علی. تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1398; 10(40): 52-57.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.