منیری, حنانه, فرهمندفر, رضا, معتمدزادگان, علی. (1398). تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(40), 52-57.
حنانه منیری; رضا فرهمندفر; علی معتمدزادگان. "تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی". پدافند الکترونیکی و سایبری, 10, 40, 1398, 52-57.
منیری, حنانه, فرهمندفر, رضا, معتمدزادگان, علی. (1398). 'تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی', پدافند الکترونیکی و سایبری, 10(40), pp. 52-57.
منیری, حنانه, فرهمندفر, رضا, معتمدزادگان, علی. تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1398; 10(40): 52-57.