تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,251 |
تعداد مقالات | 9,067 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,156,248 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,913,704 |
1. | بررسی ویژگی های کامپوزیت تخته تراشه جهت دار در صنعت بسته بندی | |
صفحه 6-17 | ||
عبدالله کریمی؛ سعید رضا فرخ پیام؛ مصطفی ملکی گلندوز | ||
2. | تأثیر بازاریابی رابطهمند و اعتماد به نشان تجاری بر پذیرش کیفیت ارتباط بین مشتریان و سازمان از دیدگاه مشتریان | |
صفحه 18-31 | ||
آمنه مالمیر؛ حمیده عباسی؛ سمیره طیب طاهر | ||
3. | کاربرد نقوش تصویری ایرانی- اسلامی در طراحی و هویت بخشی بسته بندی صنایع غذایی صادراتی ایران(چای، پسته، زعفران) | |
صفحه 32-41 | ||
گلناز همام | ||
4. | تولید فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته و نانو ذرّه دی اکسید تیتانیوم: بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی | |
صفحه 42-51 | ||
توحید عبداله زاده؛ وحید گودرزی | ||
5. | تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی | |
صفحه 52-57 | ||
حنانه منیری؛ رضا فرهمندفر؛ علی معتمدزادگان | ||
6. | تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگیهای مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن | |
صفحه 58-73 | ||
زهرا شباهنگ؛ سپیده بهرامی؛ بهزاد محمدی | ||
7. | مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی | |
صفحه 74-88 | ||
سیده فاطمه سیدریحانی؛ حامد اهری | ||