- امیری، م. ادیبی، م. پورموسی، ش. (1388). «تعیین و بهینه سازی عامل های مؤثر بر کیفیت چاپ کاغذهای بستهبندی با استفاده از روش طراحی آزمایش ها، جنگل و فرآوردههای چوب»، نشریه منابع طبیعی ایران، شماره 62. 11-20.
- سلمانی، ب. عبدی، ر.(1393). «اثرات تحقیق و تـوسـعـه داخلی و واردات فنّاوری بر صادرات صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران»، فصلنامه مطالعات اقتصادی کاربردی ایران، شماره 6.
- صاحبدل، س.، نساج های صرافی، م.ع.، ملک لی، م.، اجاقی س. (1396). «بررسی نقش اکتشاف و بهرهبرداری از دانش در توسعه ابعاد نوآوری در مؤسسات تحقیقات کشاورزی استان البرز»، شماره 4. 693-729.
- طاهریفرد، ا. (1383). «نقش نرخارز در توسعـه صـادراتغیرنفتی در اقتصاد ایران»، نشریه برنامه و بودجه، تهران: نشر سازمان برنامه و بودجه.
- خسروانی، ف.، پزشکیراد، غ.، فرهادیان، ه. (1393). «بررسی وضعیت ضایعات و پسماندهای کشاورزی و ارائه راهکارهای مدیریتی به منظور رسیدن به اهداف توسعه پایدار»، فصلنامه علمی ترویجی ترویج علم، سال پنجم، شماره ششم. صفحه 95-112.
- قاسمی، ج.، حسینی، س.م.، حجازی، ی.، موحدمحمدی، ح. (1397). «طراحی الگوی توسعه خودکارآمدی کارآفرینانه مبتنی بر یادگیری تجربی در نظام آموزش عالی کشاورزی ایران»، فصلنامه تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی، 49، شماره 1. 59-73.
- مولایی، م. (1393). «بررسی اثر بستهبندی بر صادرات محصولات صنعتی ایران طی سال های 1373 تا 1390، پژوهشنامه مدیریت بازاریابی»، سال اول، شماره 2. 116-103.
- نبوی، ل. (1393). «سلسله سخنرانی های روش تحقیق، دانشکده اقتصاد و مدیریت»، تهران: دانشگاه تربیت مدرس.
- Ahad T, Gull A, Nissar J, Masoodi L.,)2020). “Rather AH. Effect of storage temperatures, packaging materials and storage periods on antioxidant activity and non-enzymatic browning of antioxidant treated walnut kernels”. Journal of Food Science and Technology, Vol. 57, No. 10.
- Akhtar-Danesh, N., Baumann, A. & Cordingley, L., (2008). “Q-Methodology in Nursing Research”, Western journal of nursing research, Vol.30, No. 6, 2008, 759-773.
- Charoux CM, Patange A, Lamba S, O’Donnell CP, Tiwari BK, Scannell AG., (2020). “Applications of nonthermal plasma technology on safety and quality of dried food ingredients”, Journal of Applied Microbiology, Aug 14.
- Chena, L., Subbiahabc, J., Jonesa, D., Zhaod, Y. and Jung, J., (2020). “Development of effective drying strategy with a combination of radio frequency (RF) and convective hot-air drying for inshell hazelnuts and enhancement of nut quality”, Improving microbiological safety of low moisture food products using radio frequency and ethylene oxide, 1001, 2020, 99.
- Delaney, L. J., Exporting: (2013). “The Definitive Guide to Selling Abroad”, Apress, Berkley, CA.
- Gawronski, B., & Bodenhausen, G. V., (2006). “Associative and propositional processes in evaluation: An integrative review of implicit and explicit attitude change”. Psychological Bulletin, Vol. 132, No. 5, 692.
- Grosso AL, Asensio CM, Grosso NR, Nepote V., Increase of walnuts' shelf life using a walnut flour protein-based edible coating. LWT. 2020 Jan 1;118, 108712.
- Gupta, K., & Somanathan, R., (2011). “Consumers Responses to Incentives to reduce plastic bag use: Evidence from a field experiment in Urban India”, Unpublished master dissertation, Delhi school of Economies, India.
- Ismet Ozturka, O. S., The effects of packaging type on the quality characteristics of fersh raw pistachios during the storage. LWT-food science and technology, 2011, 457-463.
- Munekata, Paulo ES, et al., (2020). “Effect of innovative food processing technologies on the physicochemical and nutritional properties and quality of non-dairy plant-based beverages”, Foods, Vol. 9, No. 3, 288.
- Oijena, I, et al., (2017). “Packaging design as an implicit communicator: Effects on product quality inferences in the presence of explicit quality cue”, Journal of Food Quality and Preference, Vol. 63, No. 2, 71-79.
- Prabhakar H, Sharma S, Kong F., (2020). “Effects of Postharvest Handling and Storage on Pecan Quality”, Food Reviews International, No. 27, 1-28.
- Sandra, L., & Orth, U., “Effects of package visuals and haptics on brand evaluations”, European Journal of Marketing, Vol. 47, No. 1/2, 198-217. doi.org/10.1108/03090561311285510.
- Suhag, R., Kumar, N., Petkoska, A.T. & Upadhyay, A.,(2020). “Film formation and deposition methods of edible coating on food products: A review”, Food Research International, Vol. 30, No. 136.
|