تعداد نشریات | 36 |
تعداد شمارهها | 1,232 |
تعداد مقالات | 8,936 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,717,694 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,611,144 |
1. | راهکارهای ارتقای کیفیت بستهبندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی | |
صفحه 4-17 | ||
سمانه لاجوردی؛ محمدعلی دادگان | ||
2. | بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول | |
صفحه 18-31 | ||
حمیده عباسی؛ آمنه مالمیر؛ محمد یوسفی | ||
3. | بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بستهبندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی | |
صفحه 32-43 | ||
محبوبه حسن نیا کلایی؛ محبوبه کشیری | ||
4. | مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن | |
صفحه 44-53 | ||
معصومه محمدی الموتی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ حدیثه امین | ||
5. | بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور | |
صفحه 54-67 | ||
مریم حاجی غفارلو؛ محمد جوکی | ||
6. | مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی | |
صفحه 68-79 | ||
علیرضا بیاتی؛ ناصر صداقت | ||
7. | مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا | |
صفحه 80-90 | ||
صونا دودانگه؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری | ||