1.

راهکارهای ارتقای کیفیت بسته‌بندی برای توسعه صادرات در بازار جهانی

صفحه 4-17
سمانه لاجوردی؛ محمدعلی دادگان

2.

بررسی تأثیر فرایندهای مدیریت دانش بر عملکرد عملیاتی با میانجی گری نوآوری در فرایند تولید و بسته بندی محصول

صفحه 18-31
حمیده عباسی؛ آمنه مالمیر؛ محمد یوسفی

3.

بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته‌بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی

صفحه 32-43
محبوبه حسن نیا کلایی؛ محبوبه کشیری

4.

مروری بر فوم های زیست تخریب پذیر مبتنی بر نشاسته و روش های اصلاح آن

صفحه 44-53
معصومه محمدی الموتی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ حدیثه امین

5.

بسته بندی هوشمند مواد غذایی: معرفی، مطالعه امکان سنجی طراحی و تولید در کشور

صفحه 54-67
مریم حاجی غفارلو؛ محمد جوکی

6.

مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی

صفحه 68-79
علیرضا بیاتی؛ ناصر صداقت

7.

مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا

صفحه 80-90
صونا دودانگه؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری