آمار

تعداد نشریات31
تعداد شماره‌ها956
تعداد مقالات6,864
تعداد مشاهده مقاله3,677,963
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,421,130
امیری, صابر, رضازاد باری, محمود, رضازاد باری, لعیا. (1400). بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى. پدافند الکترونیکی و سایبری, 12(46), 19-31.
صابر امیری; محمود رضازاد باری; لعیا رضازاد باری. "بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى". پدافند الکترونیکی و سایبری, 12, 46, 1400, 19-31.
امیری, صابر, رضازاد باری, محمود, رضازاد باری, لعیا. (1400). 'بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى', پدافند الکترونیکی و سایبری, 12(46), pp. 19-31.
امیری, صابر, رضازاد باری, محمود, رضازاد باری, لعیا. بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1400; 12(46): 19-31.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.