آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,169
تعداد مقالات8,429
تعداد مشاهده مقاله6,295,976
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,543,598
امیری, صابر, رضازاد باری, محمود, رضازاد باری, لعیا. (1400). بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى. پدافند الکترونیکی و سایبری, 12(46), 19-31.
صابر امیری; محمود رضازاد باری; لعیا رضازاد باری. "بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى". پدافند الکترونیکی و سایبری, 12, 46, 1400, 19-31.
امیری, صابر, رضازاد باری, محمود, رضازاد باری, لعیا. (1400). 'بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى', پدافند الکترونیکی و سایبری, 12(46), pp. 19-31.
امیری, صابر, رضازاد باری, محمود, رضازاد باری, لعیا. بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى. پدافند الکترونیکی و سایبری, 1400; 12(46): 19-31.