
تعداد نشریات | 34 |
تعداد شمارهها | 1,289 |
تعداد مقالات | 9,294 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,799,368 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,339,215 |
1. | گرایشات نوین در زمینه بستهبندی گوشت و فرآوردههای گوشتی | |
صفحه 1-8 | ||
سمیرا پورحمزه | ||
2. | نشانگرهای زمان – دما به عنوان بستهبندیهای هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها | |
صفحه 9-18 | ||
هادی الماسی؛ نجمه سهرابی | ||
3. | بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی توتفرنگی طى انبارمانى | |
صفحه 19-31 | ||
صابر امیری؛ محمود رضازاد باری؛ لعیا رضازاد باری | ||
4. | مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی | |
صفحه 33-42 | ||
زهرا تیموری | ||
5. | تأثیر بستهبندی شفاف برتمایل به خرید مصرفکننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاههای زنجیرهای رفاه شهر ساوه) | |
صفحه 43-51 | ||
طیبه فراهانی؛ علی بی نظیر | ||
6. | بررسی تأثیر ویژگیهای بستهبندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرفکنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری | |
صفحه 53-63 | ||
قاسم زارعی؛ باقر عسگرنژاد نوری؛ دنیز رافعی؛ آراز راشدی زهرا | ||