1.

گرایشات نوین در زمینه بسته‌بندی گوشت و فرآورده‌های گوشتی

صفحه 1-8
سمیرا پورحمزه

2.

نشانگرهای زمان – دما به عنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها

صفحه 9-18
هادی الماسی؛ نجمه سهرابی

3.

بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى

صفحه 19-31
صابر امیری؛ محمود رضازاد باری؛ لعیا رضازاد باری

4.

مروری بر کاربرد نانو ذرات فلزی در شناساگرهای رنگسنجی مورد استفاده در بستهبندی هوشمند محصولات گوشتی

صفحه 33-42
زهرا تیموری

5.

تأثیر بسته‌بندی شفاف برتمایل به خرید مصرف‌کننده (مورد مطالعه: غلات و حبوبات در فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه شهر ساوه)

صفحه 43-51
طیبه فراهانی؛ علی بی نظیر

6.

بررسی تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی و کیفیت ادراک شده برند بر تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان با نقش تعدیل گر نوع مشتری

صفحه 53-63
قاسم زارعی؛ باقر عسگرنژاد نوری؛ دنیز رافعی؛ آراز راشدی زهرا