تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,244 |
تعداد مقالات | 9,010 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,870,626 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,720,530 |
1. | تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای | |
صفحه 6-13 | ||
شادمان پورموسی؛ مهدی روشن ضمیر؛ آژنگ تاج دینی؛ مهران روح نیا | ||
2. | ضرورت توجّه به مدیریت در صنعت بسته بندی | |
صفحه 14-25 | ||
مصطفی امام پور | ||
3. | رعایت اصول قانونی و اخلاقی در بسته بندی و اثر آن بر انتخاب مشتری | |
صفحه 26-37 | ||
سید مسلم علوی؛ مهدی نجفی سیاهرودی | ||
4. | فیلم های مرکب بر پایه نانوسلولز در بسته بندی مواد غذایی | |
صفحه 38-53 | ||
عنایتالله نقوی | ||
5. | بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی | |
صفحه 54-63 | ||
محمدحسن کمانی؛ مونا فلاح شجاعی؛ صادق ریگی؛ حبیب اله میرزایی | ||
6. | بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی | |
صفحه 64-77 | ||
مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب؛ مهدی فرهودی؛ نسیم خورشیدیان | ||
7. | کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان | |
صفحه 78-86 | ||
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی | ||