1.

تأثیر ترکیب و ابعاد جعبه ها بر کیفیت بسته های مقوای کنگره ای

صفحه 6-13
شادمان پورموسی؛ مهدی روشن ضمیر؛ آژنگ تاج دینی؛ مهران روح نیا

2.

ضرورت توجّه به مدیریت در صنعت بسته بندی

صفحه 14-25
مصطفی امام پور

3.

رعایت اصول قانونی و اخلاقی در بسته بندی و اثر آن بر انتخاب مشتری

صفحه 26-37
سید مسلم علوی؛ مهدی نجفی سیاهرودی

4.

فیلم های مرکب بر پایه نانوسلولز در بسته بندی مواد غذایی

صفحه 38-53
عنایت‌الله نقوی

5.

بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی

صفحه 54-63
محمدحسن کمانی؛ مونا فلاح شجاعی؛ صادق ریگی؛ حبیب اله میرزایی

6.

بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی

صفحه 64-77
مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب؛ مهدی فرهودی؛ نسیم خورشیدیان

7.

کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان

صفحه 78-86
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی