1.

تهیه و بررسی خواص فیزیکی مکانیکی نانو پوشش خوراکی از مخلوط کربوکسی متیل سلولز و صمغ گوار و نانوذرّات اکسید روی

صفحه 6-17
عبدالرسول ارومیه ای؛ فاطمه سادات میرلوحی

2.

بررسی امکان سنجی استفاده از انواع پوشش های بایو پلیمری بر روی مواد بسته بندی کاغذی

صفحه 18-27
سلیمان ظاهری؛ قاسم اسدپور

3.

شناسایی و دسته بندی سازه های بسته بندی مواد غذایی با روش تحلیل محتوا

صفحه 28-41
ابوالقاسم ابراهیمی؛ کاظم عسکری فر؛ آرزو ریاحی سامانی

4.

تهیه و ارائه فرمول ساخت پوشش شفاف برای محافظت و دوام چاپ بسته بندی در انواع قوطی های فلزی

صفحه 42-53
مینا آقایی فرکوش؛ الهام کشمیری زاده

5.

بررسی رابطه بین ویژگی‌های بسته‌بندی و ترجیح نام تجاری در مصرف‌کنندگان کالا‌های ورزشی

صفحه 54-67
مسعود ایمانزاده؛ مجید نامور؛ محمد پورپناهی؛ سیدامین دهقان

6.

طراحی برچسب حاوی متابولیت های ثانویة گیاهی به عنوان شناساگر

صفحه 68-77
روناک امیری؛ گلشن مرادی

7.

کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی

صفحه 78-88
عبدالستار عوض صوفیان؛ سید مهدی جعفری