تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,244 |
تعداد مقالات | 9,010 |
تعداد مشاهده مقاله | 7,870,190 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,720,165 |
1. | تهیه و بررسی خواص فیزیکی مکانیکی نانو پوشش خوراکی از مخلوط کربوکسی متیل سلولز و صمغ گوار و نانوذرّات اکسید روی | |
صفحه 6-17 | ||
عبدالرسول ارومیه ای؛ فاطمه سادات میرلوحی | ||
2. | بررسی امکان سنجی استفاده از انواع پوشش های بایو پلیمری بر روی مواد بسته بندی کاغذی | |
صفحه 18-27 | ||
سلیمان ظاهری؛ قاسم اسدپور | ||
3. | شناسایی و دسته بندی سازه های بسته بندی مواد غذایی با روش تحلیل محتوا | |
صفحه 28-41 | ||
ابوالقاسم ابراهیمی؛ کاظم عسکری فر؛ آرزو ریاحی سامانی | ||
4. | تهیه و ارائه فرمول ساخت پوشش شفاف برای محافظت و دوام چاپ بسته بندی در انواع قوطی های فلزی | |
صفحه 42-53 | ||
مینا آقایی فرکوش؛ الهام کشمیری زاده | ||
5. | بررسی رابطه بین ویژگیهای بستهبندی و ترجیح نام تجاری در مصرفکنندگان کالاهای ورزشی | |
صفحه 54-67 | ||
مسعود ایمانزاده؛ مجید نامور؛ محمد پورپناهی؛ سیدامین دهقان | ||
6. | طراحی برچسب حاوی متابولیت های ثانویة گیاهی به عنوان شناساگر | |
صفحه 68-77 | ||
روناک امیری؛ گلشن مرادی | ||
7. | کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی | |
صفحه 78-88 | ||
عبدالستار عوض صوفیان؛ سید مهدی جعفری | ||