آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,170
تعداد مقالات8,437
تعداد مشاهده مقاله6,303,490
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,556,418

1.

کاربرد قارچ‌های خوراکی در تولید بسته بندی پایدار

صفحه 6-15
مریم رواقی

2.

مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی

صفحه 16-25
مصطفی فلاح دلاور؛ ناصر صداقت

3.

بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بسته‌بندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی

صفحه 26-37
امید مهدیه؛ پریسا کریمی

4.

بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بسته‌بندی دارو و تجهیزات پزشکی

صفحه 38-49
شهریار اسلامی تبار؛ احسان لامع؛ نسترن کمیجانی

5.

مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر

صفحه 50-59
فروغ عباسی شهیر؛ زاهد احمدی؛ سمیّه محمدی

6.

تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن

صفحه 60-71
فاطمه خوشدونی فراهانی؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ انوشه شریفان؛ زهرا خوشدونی فراهانی

7.

بسته‌بندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت

صفحه 72-73
الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری؛ ارمغان سالم