![سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه امام حسین (ع)](./data/logo.png)
تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,258 |
تعداد مقالات | 9,115 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,327,877 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,041,285 |
1. | کاربرد قارچهای خوراکی در تولید بسته بندی پایدار | |
صفحه 6-15 | ||
مریم رواقی | ||
2. | مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی | |
صفحه 16-25 | ||
مصطفی فلاح دلاور؛ ناصر صداقت | ||
3. | بررسی تأثیر عناصر بصری و اطّلاعاتی بستهبندی بر رفتار خریداران محصولات مواد غذایی و بهداشتی | |
صفحه 26-37 | ||
امید مهدیه؛ پریسا کریمی | ||
4. | بررسی تطبیقی الزامات قانونی و استانداردهای بین المللی حاکم بر بستهبندی دارو و تجهیزات پزشکی | |
صفحه 38-49 | ||
شهریار اسلامی تبار؛ احسان لامع؛ نسترن کمیجانی | ||
5. | مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر | |
صفحه 50-59 | ||
فروغ عباسی شهیر؛ زاهد احمدی؛ سمیّه محمدی | ||
6. | تهیه پوشش خوراکی مرکب از کربوکسی متیل سلولز و روغن کنجد برای پوشش دهی توت فرنگی و بررسی خواص آن | |
صفحه 60-71 | ||
فاطمه خوشدونی فراهانی؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ انوشه شریفان؛ زهرا خوشدونی فراهانی | ||
7. | بستهبندی کیک، بیسکویت و برخی از محصولات پخت | |
صفحه 72-73 | ||
الهام آلحسینی؛ سید مهدی جعفری؛ ارمغان سالم | ||