تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,252 |
تعداد مقالات | 9,075 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,182,870 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 4,940,376 |
1. | فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی | |
صفحه 6-19 | ||
مهسا اسمعیل رمجی؛ صبا صباغ پور لنگرودی | ||
2. | مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ | |
صفحه 20-27 | ||
وحید بهشاد؛ ناصر صداقت | ||
3. | مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی | |
صفحه 28-41 | ||
صونا دودانگه؛ هاجر شکرچی زاده؛ صابر امیری | ||
4. | مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بستهبندی مواد غذایی فعال زیستی | |
صفحه 42-53 | ||
نادیا احمدی؛ حامد اهری | ||
5. | تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات) | |
صفحه 54-67 | ||
نیره سادات یعقوبی؛ اسداله کردنائیج؛ محمد آقائی | ||
6. | مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها | |
صفحه 68-79 | ||
معصومه محمدی الموتی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ مریم شاطریان | ||
7. | سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن | |
صفحه 80-92 | ||
بهزاد محمدی | ||