آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,169
تعداد مقالات8,429
تعداد مشاهده مقاله6,295,623
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,543,252

1.

فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی

صفحه 6-19
مهسا اسمعیل رمجی؛ صبا صباغ پور لنگرودی

2.

مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ

صفحه 20-27
وحید بهشاد؛ ناصر صداقت

3.

مروری بر انواع حسگرها و کاربرد آن ها در طراحی بسته بندی های هوشمند جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی

صفحه 28-41
صونا دودانگه؛ هاجر شکرچی زاده؛ صابر امیری

4.

مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته‌بندی مواد غذایی فعال زیستی

صفحه 42-53
نادیا احمدی؛ حامد اهری

5.

تأثیر کیفیت، خلاقیت و جذابیت بسته بندی بر قصد خرید مصرف کننده با در نظر گرفتن نقش میانجی احساس و شناخت مشتری (مطالعه موردی: صنعت شکلات)

صفحه 54-67
نیره سادات یعقوبی؛ اسداله کردنائیج؛ محمد آقائی

6.

مدیریت پسماندهای پلاستیکی مواد بسته بندی با استفاده از فوتوکاتالیست ها

صفحه 68-79
معصومه محمدی الموتی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ مریم شاطریان

7.

سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن

صفحه 80-92
بهزاد محمدی