1.

تفسیر فرایند ارتباط استاد و دانشجو در دورۀ آموزش طراحی بسته‌بندی براساس نظریۀ یاکوبسن

صفحه 1-16
محمد زریابی؛ حسین عابددوست

2.

تأثیر نانو مواد اصلاح‌شده با مواد زیست‌تخریب‌پذیر در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی

صفحه 17-27
امید دلیری شمس ابادی

3.

مروری بر درونپوشانی زداینده های اتیلن به منظور افزایش انبارمانی محصولات فرازگرا

صفحه 29-34
رکسانه فرهادی؛ علیرضا مهرگان نیکو؛ امیر پورفرزاد

4.

معرفی بسته بندی با پوشش های خوراکی برای افزایش زمان ماندگاری فیله تازه انواع ماهیان

صفحه 35-49
مینا سیف زاده

5.

مروری بر استفاده ضایعات حاصل از فرآوری میوه ها و گیاهان برای تولید فیلم ها و پوشش های خوراکی در صنعت بسته بندی

صفحه 51-60
میثم رجبی؛ صابر امیری

6.

مروری بربسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر سنتزی

صفحه 61-72
آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت