1.

شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر استقرار زنجیره تأمین دوسوتوانی (مورد مطالعه: شرکت‌های بسته‌بندی مواد غذایی شهرکرد)

صفحه 1-13
فرهاد فرهادی؛ محمد رضا فتحی؛ سید امین صیدایی گل سفید؛ کریم نجفی

2.

معرفی و کارایی برخی نشانگرهای pH طبیعی برای استفاده در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی

صفحه 15-23
بهناز بازرگانی گیلانی؛ زهرا ایزدپناهی؛ زهرا کفراشی؛ فاطمه سلیمی؛ فاطمه زارعی

3.

تعیین اهمیت و اولویت بندی شاخص های پایداری در صنایع سلولزی با استفاده از روش ترکیبی Fuzzy BWM-AHP-ARAS

صفحه 25-39
میثم مهری چروده؛ شادمان پورموسی

4.

بررسی تأثیر جهت‌گیری زیست محیطی و بسته‌بندی سبز بر سرمایه اجتماعی

صفحه 41-50
ناصر سیف اللهی؛ حسین رحیمی کلور؛ محمد حجتی نخودچری

5.

کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ

صفحه 51-62
جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ داریوش خادمی شورمستی؛ احمد ثمریها

6.

سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده

صفحه 63-69
وحید بهشاد؛ ناصر صداقت