تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,258 |
تعداد مقالات | 9,115 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,325,153 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,040,054 |
1. | بررسی ویژگیهای کامپوزیت ساخته شده از آرد چوب، PVC بازیافتی و نانو سیلیس برای مصارف بستهبندی | |
صفحه 1-8 | ||
جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ احمد ثمریها | ||
2. | ارزیابی اثر شکل و رنگ بستهبندی بر سلامت درک شدهی محصولات لبنی | |
صفحه 9-19 | ||
شهریار عزیزی؛ امیرحسین غروی رودسری؛ حسام الدین نعمتی | ||
3. | بررسی اثر نانورس بر بهبود ویژگیهای کاغذ حاصل از خمیر سودای باگاس در برابر آتش | |
صفحه 21-31 | ||
سلیمان ظاهری؛ علی قاسمیان؛ محمدرضا دهقانی فیروز آبادی؛ قاسم اسدپور | ||
4. | استفاده از روشهای بستهبندی در حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری گز انگشتپیچ | |
صفحه 33-41 | ||
زهرا رنگچیان؛ ناصر صداقت | ||
5. | مروری بر کاربرد جلبکها در بسته بندی فعال مواد غذایی | |
صفحه 43-52 | ||
بهاره نوروزی | ||
6. | گلیزینگ روشی موثر برای افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت آبزیان منجمد | |
صفحه 53-58 | ||
رضا رضانژاد؛ غلامرضا رفیعی | ||