1.

بررسی ویژگی‌های کامپوزیت ساخته شده از آرد چوب، PVC بازیافتی و نانو سیلیس برای مصارف بسته‌بندی

صفحه 1-8
جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ احمد ثمریها

2.

ارزیابی اثر شکل و رنگ بسته‌بندی بر سلامت درک شده‌ی محصولات لبنی

صفحه 9-19
شهریار عزیزی؛ امیرحسین غروی رودسری؛ حسام الدین نعمتی

3.

بررسی اثر نانورس بر بهبود ویژگی‌‌های کاغذ حاصل از خمیر سودای باگاس در برابر آتش

صفحه 21-31
سلیمان ظاهری؛ علی قاسمیان؛ محمدرضا دهقانی فیروز آبادی؛ قاسم اسدپور

4.

استفاده از روش‌های بسته‌بندی در حفظ کیفیت و افزایش زمان نگهداری گز انگشت‌پیچ

صفحه 33-41
زهرا رنگچیان؛ ناصر صداقت

5.

مروری بر کاربرد جلبکها در بسته بندی فعال مواد غذایی

صفحه 43-52
بهاره نوروزی

6.

گلیزینگ روشی موثر برای افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت آبزیان منجمد

صفحه 53-58
رضا رضانژاد؛ غلامرضا رفیعی