1.

پایش نشانگرهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ با بسته بندی فعال بر پایه آلژینات و عصاره زولنگ (Eryngium Caucasicum)

صفحه 1-8
فهیمه مقیم نژاد؛ داریوش خادمی شورمستی

2.

تأثیر ویژگی‌های بسته‌بندی بر میزان رضایت بیماران نسبت به پذیرش و خرید داروهای مکمل

صفحه 9-15
مرضیه آسایش؛ وحید رمضانی؛ محسن نبی میبدی؛ مصطفی شمس الدینی

3.

توسعه مقیاسی برای سنجش شفافیت بسته‌بندی

صفحه 17-26
امید مهدیه؛ احمد فلاحی

4.

تحلیلی بر رفتارهای انحرافی مثبت و منفی بسته بندی

صفحه 27-41
زهرا احمدی الوار؛ داود فیض؛ میثم مدرسی

5.

استخراج پارادوکس‌ها و تبیین روابط حاکم بر آن‌ها در زنجیره تامین صنعت بسته‌بندی شکلات و بیسکویت

صفحه 43-57
سیدصدرالدین عالم؛ سید محمد رضا داودی؛ سیداکبر نیلی پور طباطبایی؛ ناصر خانی

6.

بسته‌بندی مواد غذایی با افزودن اسانس‌ و روغن‌های گیاهی در فیلم و پوشش‌های خوراکی

صفحه 59-68
مانی جباری؛ میترا جباری؛ مینا جباری