1.

بررسی زنجیره تأمین صنعت مرغ استان کرمانشاه «تعیین حلقه های مفقوده، اندازه اقتصادی هر حلقه و پروژه گذاری»

دوره 19، شماره 58، اسفند 1396، صفحه 29-39
سهراب دل انگیزان؛ خدیجه جشن پرووکانی

2.

بررسی نقش بسته بندی و بازاریابی بر ترجیحات مصرف کنندگان گوشت در تهران

دوره 15، شماره 58، شهریور 1403، صفحه 1-9
سعید سالاری؛ لیلا واعظی؛ ابراهیم سری دیوشلی

3.

پایش نشانگرهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ با بسته‌بندی فعال بر پایه آلژینات و عصاره زولنگ (Eryngium caucasicum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 دی 1403
داریوش خادمی شورمستی؛ فهیمه مقیم نژاد

4.

مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ

دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 20-27
وحید بهشاد؛ ناصر صداقت