آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,171
تعداد مقالات8,438
تعداد مشاهده مقاله6,336,681
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,581,651

1.

تأثیر دمای خشک کردن با آون بر روی ویژگی های امولسیفایری و رنگی صمغ دانه شاهی

دوره 10، شماره 40، اسفند 1398، صفحه 52-57
حنانه منیری؛ رضا فرهمندفر؛ علی معتمدزادگان

2.

مروری بر فرآیند تولید فیلم‌های خوراکی(ترجمه)

دوره 6، شماره 23، آذر 1394
زهرا جعفری؛ سونیا طاهری؛ آتنا السادات مظلوم

3.

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی تحت تأثیر نوع بسته بندی در طی انبار مانی

دوره 2، شماره 8، اسفند 1390
محسن مختاریان؛ فاطمه کوشکی؛ حمید بخش آبادی؛ شیدان رشیدزاده