آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,178
تعداد مقالات8,477
تعداد مشاهده مقاله6,615,608
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,723,394

1.

استفاده از پوشش‌های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه‌های آجیلی

دوره 4، شماره 15، آذر 1392
سارا خشنودی‌نیا؛ ناصر صداقت؛ غلامحسین رادمرد قدیری

2.

بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف

دوره 5، شماره 20، اسفند 1393
ناصر صداقت؛ مریم قربانی؛ الناز میلانی

3.

تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بسته‌بندی گوشت مرغ تازه

دوره 5، شماره 19، آذر 1393
مژده خراسانی؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو