سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه امام حسین (ع)
  • صفحه اصلی
  • فهرست نشریات
  • تماس با ما
  • آیین‌نامه‌های نشریات علمی
    • آیین نامه نشریات علمی
    • شیوه‌نامه انتشار نشریات
    • شیوهنامه صدور مجوز نشریه
  • تارنمای دانشگاه جامع امام حسین (ع)
  • English
فهرست نشریات
  • همه نشریات
  • نشریات دارای رتبه علمی
  • نشریات علمی - تخصصی
  • علوم انسانی
  • علوم پایه
  • علوم دفاعی و امنیتی
  • فنی و مهندسی
  • نشریات دارای رتبه علمی «الف»

  اخبار و اعلانات

فراخوان حمایت از طرحهای فناورانه: جوش اتوماتیک به کمک ربات پرتابل
زنجیره کاربردی سازی هوش مصنوعی
حسگرهای فروسرخ و روش های اقدام متقابل
مدلسازی و طراحی باتری های سدیم سولفور

 آمار

تعداد نشریات34
تعداد شماره‌ها1,306
تعداد مقالات9,427
تعداد مشاهده مقاله9,188,290
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,620,732

1.

بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و میکروبی توت‌‌فرنگی طى انبارمانى

دوره 12، شماره 46، شهریور 1400، صفحه 19-31
صابر امیری؛ محمود رضازاد باری؛ لعیا رضازاد باری
  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 638.06 K

2.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژل آلوئه‌ورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریده‌شده‌ی کیوی در دمای یخچال

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 19-34
صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری؛ غزاله احمدی پرتوی
  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.07 M

3.

کاربرد بسته‌بندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دی‌اکسید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 1-10
لعیا رضازاد باری؛ صابر امیری
  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 535.12 K