تعداد نشریات | 39 |
تعداد شمارهها | 1,169 |
تعداد مقالات | 8,429 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,294,527 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,541,255 |
1. | بررسی اثر پوشش خوراکی کامپوزیتی پروتئین تغلیظ شده شیر- پکتین تقویت شده با کلسیم کلرید و اسانس سیاه دانه بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، آنتیاکسیدانی و میکروبی توتفرنگی طى انبارمانى | |
دوره 12، شماره 46، شهریور 1400، صفحه 19-31 | ||
صابر امیری؛ محمود رضازاد باری؛ لعیا رضازاد باری | ||
2. | تأثیر پوشش خوراکی بر پایهی ژل آلوئهورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریدهشدهی کیوی در دمای یخچال | |
دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 19-34 | ||
صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری؛ غزاله احمدی پرتوی | ||
3. | کاربرد بستهبندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دیاکسید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه | |
دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 1-10 | ||
لعیا رضازاد باری؛ صابر امیری | ||