آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,170
تعداد مقالات8,437
تعداد مشاهده مقاله6,316,111
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,562,410

1.

بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی

دوره 6، شماره 22، شهریور 1394
محمدحسن کمانی؛ مونا فلاح شجاعی؛ صادق ریگی؛ حبیب اله میرزایی

2.

بررسی انواع مواد به کاررفته در پوششهای NBC

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 47-57
بزرگمهر مداح؛ محمدرضا خوشرو

3.

بررسی ویژگی های فراورده مرکب چوب پلاستیک در بسته بندی

دوره 2، شماره 5، خرداد 1390
دکتر سید محمد جواد سپیده دم

4.

تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن

دوره 10، شماره 40، اسفند 1398، صفحه 58-73
زهرا شباهنگ؛ سپیده بهرامی؛ بهزاد محمدی

5.

کاربرد پلاسمای سرد در بسته بندی مواد غذایی

دوره 12، شماره 45، اردیبهشت 1400، صفحه 78-88
امیرحسین بیانلو؛ سالار شکری یزنی؛ ایمان شهابی قهفرخی

6.

مروری بربسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر سنتزی

دوره 13، شماره 50، آذر 1401، صفحه 61-72
آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت

7.

معرفی بسته بندی با پوشش های خوراکی برای افزایش زمان ماندگاری فیله تازه انواع ماهیان

دوره 13، شماره 50، آذر 1401، صفحه 35-49
مینا سیف زاده