تعداد نشریات | 36 |
تعداد شمارهها | 1,175 |
تعداد مقالات | 8,477 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,459,281 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,697,710 |
1. | اثر اسانس اسطوخودوس و پوست نارنج بر خصوصیات فیلم نانوکامپوزیت کاراژینان-ژلاتین/ نانو رس جهت استفاده در بسته بندی مواد غذایی | |
دوره 7، شماره 26، شهریور 1395، صفحه 66-77 | ||
اعظم صیامیان؛ سید مهدی اجاق؛ مهدی عبدالهی | ||
2. | اثر پوشش نانو کریستال سلولز باکتریایی- ژلاتین ماهی حاوی اسانس دارچین بر خواص مکانیکی میوه شلیل رقم ردگلد طی دوره نگهداری | |
دوره 14، شماره 56، اسفند 1402، صفحه 23-30 | ||
جواد طریقی؛ محمد طهماسبی؛ مهساسادات رضوی | ||
3. | ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال | |
دوره 4، شماره 13، خرداد 1392 | ||
رامین هاشمی طباطبایی؛ حبیب اله میرزایی؛ عبدالرضا محمدی نافچی | ||