
تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,260 |
تعداد مقالات | 9,131 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,470,346 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,168,947 |
1. | بسته بندی های پلی(3- هیدروکسی بوتیرات) برای نگهداری مواد غذایی | |
مرجان شرافتی | ||
2. | استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی | |
محمد گنجه؛ سید مهدی جعفری؛ مراد امان جانی | ||
3. | کاربرد اتمسفر اصلاح شده جهت نگه داری و بسته بندی دانه های انار | |
طیبه شاهی؛ حبیب اله میرزایی | ||
4. | کاربرد بسته بندی هوشمند و فعال در بسته بندی نان و سایر محصولات پخت | |
سارا آقاجان زاده سورکی؛ یحیی مقصودلو | ||
5. | معرفی مواد کاغذی و مقوایی نوین در بسته بندی محصولات صنایع غذایی | |
روزبه اسدی خوانساری؛ حمدرضا دهقانی فیروزآبادی | ||
6. | تهیه فیلم بستهبندی زیستتخریبپذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین | |
نیلوفر اصلاحی؛ فاطمه داداشیان؛ ناهید همتی نژاد | ||
7. | بررسی اثر جنس بسته بندی و تیمارهای شیمیایی بر کیفیت بذر بسته بندی شده | |
محمدرضا صالحی سلمی؛ محمدحسین دانشور؛ مرتضی بیات؛ علی ابوالفتحی؛ سیدرضا موسوی | ||