1.

بسته بندی های پلی(3- هیدروکسی بوتیرات) برای نگهداری مواد غذایی

مرجان شرافتی

2.

استفاده از پوشش های با خاصیت ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی

محمد گنجه؛ سید مهدی جعفری؛ مراد امان جانی

3.

کاربرد اتمسفر اصلاح شده جهت نگه داری و بسته بندی دانه های انار

طیبه شاهی؛ حبیب اله میرزایی

4.

کاربرد بسته بندی هوشمند و فعال در بسته بندی نان و سایر محصولات پخت

سارا آقاجان زاده سورکی؛ یحیی مقصودلو

5.

معرفی مواد کاغذی و مقوایی نوین‌ در بسته بندی محصولات صنایع غذایی

روزبه اسدی خوانساری؛ حمدرضا دهقانی فیروزآبادی

6.

تهیه فیلم بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین

نیلوفر اصلاحی؛ فاطمه داداشیان؛ ناهید همتی نژاد

7.

بررسی اثر جنس بسته بندی و تیمارهای شیمیایی بر کیفیت بذر بسته بندی شده

محمدرضا صالحی سلمی؛ محمدحسین دانشور؛ مرتضی بیات؛ علی ابوالفتحی؛ سیدرضا موسوی