تعداد نشریات | 36 |
تعداد شمارهها | 1,175 |
تعداد مقالات | 8,470 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,451,657 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,688,982 |
1. | بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی | |
دوره 6، شماره 22، شهریور 1394 | ||
مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب؛ مهدی فرهودی؛ نسیم خورشیدیان | ||
2. | تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی | |
دوره 6، شماره 21، خرداد 1394 | ||
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی | ||
3. | کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته | |
دوره 7، شماره 25، خرداد 1395 | ||
نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب | ||
4. | کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان | |
دوره 6، شماره 22، شهریور 1394 | ||
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی | ||