آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,171
تعداد مقالات8,438
تعداد مشاهده مقاله6,337,039
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,581,973

1.

بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته‌بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 32-43
محبوبه حسن نیا کلایی؛ محبوبه کشیری

2.

تهیه‌ی الیاف نانوکامپوزیتی پلی‌استایرن و بررسی جذب 2-کلرو‌اتیل‌اتیل‌سولفاید بر روی آن

دوره 2، شماره 4، دی 1390، صفحه 277-284
ابوالقاسم صفی نژاد؛ بزرگمهر مداح

3.

تهیه نانو الیاف پلیمری حاوی عسل برای پوشش‌دهی زخم سطحی در برابر عوامل میکروبی

دوره 3، شماره 3، مهر 1391، صفحه 243-248
مینو صدری؛ سمیه خلجی

4.

طراحی بسته‌بندی‌ فعال مواد غذایی حاوی سنسورهای هالوکرومیک به کمک نانوالیاف حاصل از روش الکتروهیدرودینامیک

دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 6-17
الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

5.

عوامل مؤثر بر الکتروریسندگی نانوالیاف مورد استفاده در پدافند شیمیایی و میکروبی

دوره 8، شماره 4، بهمن 1396، صفحه 63-78
حسن فتاحی؛ یونس موسائی اسکوئی؛ بهزاد امیری دیزجی

6.

مروری بر کاربردهای نانوالیاف الکتروریسی شده در بسته بندی مواد غذایی

دوره 6، شماره 24، اسفند 1394
ساناز اصلاح؛ مهدی نوری