آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,175
تعداد مقالات8,477
تعداد مشاهده مقاله6,463,383
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,704,277

1.

استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات

دوره 3، شماره 10، شهریور 1391
شیرین کیا؛ حبیب اله میرزایی؛ سید مهدی جعفری

2.

تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بسته‌بندی گوشت مرغ تازه

دوره 5، شماره 19، آذر 1393
مژده خراسانی؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو

3.

تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی

دوره 3، شماره 12، اسفند 1391
شیلان رشید زاده؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو

4.

خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن

دوره 3، شماره 12، اسفند 1391
عیسی دارابی؛ حبیب اله میرزایی؛ روح الله تجلی

5.

ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال

دوره 4، شماره 13، خرداد 1392
رامین هاشمی طباطبایی؛ حبیب اله میرزایی؛ عبدالرضا محمدی نافچی

6.

کاربرد اتمسفر اصلاح شده جهت نگه داری و بسته بندی دانه های انار

دوره 4، شماره 16، اسفند 1392
طیبه شاهی؛ حبیب اله میرزایی

7.

کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی

دوره 3، شماره 12، اسفند 1391
سمانه فرجی؛ علی مهربان؛ حبیب اله میرزایی