تعداد نشریات | 36 |
تعداد شمارهها | 1,175 |
تعداد مقالات | 8,477 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,463,383 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,704,277 |
1. | استفاده از گیاهان دارویی در فیلم های خوراکی بر پایه نشاسته تاپیوکا – آلژینات | |
دوره 3، شماره 10، شهریور 1391 | ||
شیرین کیا؛ حبیب اله میرزایی؛ سید مهدی جعفری | ||
2. | تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بستهبندی گوشت مرغ تازه | |
دوره 5، شماره 19، آذر 1393 | ||
مژده خراسانی؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو | ||
3. | تأثیر پوششهای خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیبزمینی | |
دوره 3، شماره 12، اسفند 1391 | ||
شیلان رشید زاده؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو | ||
4. | خاصیت بازدارندگی فیلم های خوراکی در برابر بخار آب و روش های بهبود آن | |
دوره 3، شماره 12، اسفند 1391 | ||
عیسی دارابی؛ حبیب اله میرزایی؛ روح الله تجلی | ||
5. | ژلاتین ماهی: یک ماده تجدیدپذیر برای تولید پوشش های زیست تخریب پذیر فعال | |
دوره 4، شماره 13، خرداد 1392 | ||
رامین هاشمی طباطبایی؛ حبیب اله میرزایی؛ عبدالرضا محمدی نافچی | ||
6. | کاربرد اتمسفر اصلاح شده جهت نگه داری و بسته بندی دانه های انار | |
دوره 4، شماره 16، اسفند 1392 | ||
طیبه شاهی؛ حبیب اله میرزایی | ||
7. | کیسه های قابل اتوکلاو و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی | |
دوره 3، شماره 12، اسفند 1391 | ||
سمانه فرجی؛ علی مهربان؛ حبیب اله میرزایی | ||