تعداد نشریات | 35 |
تعداد شمارهها | 813 |
تعداد مقالات | 5,670 |
تعداد مشاهده مقاله | 1,431,761 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 1,500,756 |
1. | فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی | |
دوره 7، شماره 28، زمستان 1395، صفحه 28-41 | ||
سـعید رنـجـبریان؛ بـهـبود پورفـتـحی؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری | ||
2. | مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای | |
دوره 11، شماره 43، پاییز 1399، صفحه 50-63 | ||
سجاد خادم؛ مهسا خلیلی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ فرامرز دوبختی؛ هادی الماسی | ||
3. | مروری بر ویژگیهای نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی فعال مواد غذایی | |
دوره 10، شماره 39، پاییز 1398، صفحه 28-43 | ||
هادی الماسی؛ سعیده عزیزی | ||