تعداد نشریات | 39 |
تعداد شمارهها | 1,169 |
تعداد مقالات | 8,429 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,293,968 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,540,402 |
1. | اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ | |
دوره 12، شماره 47، آذر 1400، صفحه 31-41 | ||
صابر امیری؛ ژاله صادق نژاد؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی | ||
2. | فیلم ها و پوشش های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی | |
دوره 7، شماره 28، اسفند 1395، صفحه 28-41 | ||
سـعید رنـجـبریان؛ بـهـبود پورفـتـحی؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری | ||
3. | مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای | |
دوره 11، شماره 43، آذر 1399، صفحه 50-63 | ||
سجاد خادم؛ مهسا خلیلی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ فرامرز دوبختی؛ هادی الماسی | ||
4. | مروری بر کاربرد آئروژلها در بستهبندی مواد غذایی | |
دوره 13، شماره 52، اسفند 1401، صفحه 49-62 | ||
نجمه سهرابی؛ هادی الماسی | ||
5. | مروری بر ویژگیهای نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی فعال مواد غذایی | |
دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 28-43 | ||
هادی الماسی؛ سعیده عزیزی | ||
6. | نشانگرهای زمان – دما به عنوان بستهبندیهای هوشمند در صنایع غذایی: انواع، مکانیسم عمل و کاربردها | |
دوره 12، شماره 46، شهریور 1400، صفحه 9-18 | ||
هادی الماسی؛ نیما قدیری علمداری؛ نجمه سهرابی | ||