
تعداد نشریات | 38 |
تعداد شمارهها | 1,258 |
تعداد مقالات | 9,115 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,333,125 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,046,877 |
1. | اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ | |
دوره 12، شماره 47، آذر 1400، صفحه 31-41 | ||
صابر امیری؛ ژاله صادق نژاد؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی | ||
2. | تأثیر پوشش خوراکی بر پایهی ژل آلوئهورا حاوی نانوذرات اکسید مس بر قطعات تازه بریدهشدهی کیوی در دمای یخچال | |
دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 19-34 | ||
صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری؛ غزاله احمدی پرتوی | ||
3. | کاربرد بستهبندی حاوی نانوذرات تیتانیوم دیاکسید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بیوشیمیایی میوهی انگور طی نگهداری در سردخانه | |
دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 1-10 | ||
لعیا رضازاد باری؛ صابر امیری | ||
4. | مروری بر استفاده ضایعات حاصل از فرآوری میوه ها و گیاهان برای تولید فیلم ها و پوشش های خوراکی در صنعت بسته بندی | |
دوره 13، شماره 50، آذر 1401، صفحه 51-60 | ||
میثم رجبی؛ صابر امیری | ||
5. | مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی | |
دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 63-71 | ||
صابر امیری؛ مریم علی محمدی؛ حسام شیرازه محبت | ||