1.

ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت

دوره 7، شماره 28، اسفند 1395، صفحه 4-15
زهره هنرور؛ مهدی فرهودی

2.

استفاده از پوشش نانوکامپوزیت پایه اپوکسی – اُکسیدروی به عنوان پوشش ضدّ خزه مناسب در شناورهای تندرو

دوره 17، شماره 52، شهریور 1397، صفحه 14-19
ابوذر روئین‌تن

3.

استفاده از نانوذرّات سیلیکایی مونت موریلونیت(MMT) در صنعت بسته بندی مواد غذایی

دوره 4، شماره 14، شهریور 1392
هدا جعفری زاده مالمیری؛ محمد علی قازجهانیان

4.

بررسی تلفات انعکاس مواد جاذب فریتی آلائیده‌شده با نانولوله‌های کربنی (MWCNT)

دوره 2، شماره 4، دی 1393، صفحه 39-42
اکبر چراغی؛ مرضیه پریشانی؛ رسول ملک فر؛ رسول ملک فر

5.

بررسی جذب امواج راداری در ناحیه فرکانسی X توسط نانوکامپوزیت فریتی در بستر پلی یورتان

دوره 7، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 1-8
بزرگمهر مداح؛ علی داوودی؛ محمد رضا خاکباز

6.

بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته‌بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 32-43
محبوبه حسن نیا کلایی؛ محبوبه کشیری

7.

بهینه سازی خواص مکانیکی نانو کامپوزیت‌های سه تایی بر پایه پلی پروپیلن/ لاستیک نیتریل/ نانوپودر سیلیکا به روش رویه پاسخ

دوره 15، شماره 3، آذر 1398، صفحه 107-117
محمدمراد شیخی؛ علی صناعی؛ ولی الله پناهی

8.

تهیه و بررسی خواص جذب راداری نانو کامپوزیت پلیمری بر پایه پلی آنیلین

دوره 4، شماره 2، تیر 1392، صفحه 103-108
بزرگمهر مداح؛ ابراهیم توکلی؛ مهدی یساقی؛ یعقوب قانع قره باغ

9.

فیلم های مرکب بر پایه نانوسلولز در بسته بندی مواد غذایی

دوره 6، شماره 22، شهریور 1394، صفحه 38-53
عنایت‌الله نقوی

10.

مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 35-53
محمدیار حسینی؛ سارا خدری؛ حامد حسن زاده؛ بابک قنبر زاده