آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,171
تعداد مقالات8,438
تعداد مشاهده مقاله6,336,937
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,581,914

1.

برخی از جنبه های کاربردی نانو مواد تجدیدپذیر در بسته بندی مواد غذایی

دوره 8، شماره 29، خرداد 1396، صفحه 22-29
جعفر محمدزاده میلانی؛ ریحانه شکرپور

2.

بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف

دوره 14، شماره 54، مرداد 1402، صفحه 9-19
پژمان ریاضی کرمانی؛ داریوش خادمی شورمستی؛ عبدالله علیزاده کارسالاری

3.

بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف

دوره 5، شماره 20، اسفند 1393
ناصر صداقت؛ مریم قربانی؛ الناز میلانی

4.

تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن

دوره 10، شماره 40، اسفند 1398، صفحه 58-73
زهرا شباهنگ؛ سپیده بهرامی؛ بهزاد محمدی

5.

سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن

دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 80-92
بهزاد محمدی

6.

کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان

دوره 6، شماره 22، شهریور 1394
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی

7.

مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی

دوره 11، شماره 41، خرداد 1399، صفحه 16-25
مصطفی فلاح دلاور؛ ناصر صداقت