1.

برخی از جنبه های کاربردی نانو مواد تجدیدپذیر در بسته بندی مواد غذایی

دوره 8، شماره 29، خرداد 1396، صفحه 22-29
جعفر محمدزاده میلانی؛ ریحانه شکرپور

2.

بررسی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ریخت‌شناسی فیلم کیتوزان تهیه شده با سطح، وزن مولکولی و حلال مختلف

دوره 14، شماره 54، مرداد 1402، صفحه 9-19
پژمان ریاضی کرمانی؛ داریوش خادمی شورمستی؛ عبدالله علیزاده کارسالاری

3.

بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف

دوره 5، شماره 20، اسفند 1393
ناصر صداقت؛ مریم قربانی؛ الناز میلانی

4.

تهیه فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان - نانوذرّات اکسید روی - اسانس آویشن و بررسی ویژگی‌های مکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی آن

دوره 10، شماره 40، اسفند 1398، صفحه 58-73
زهرا شباهنگ؛ سپیده بهرامی؛ بهزاد محمدی

5.

خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم چند سازه‌ای فعال حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) جهت بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 15، شماره 58، شهریور 1403، صفحه 29-36
داریوش خادمی شورمستی؛ فاطمه نورکامی؛ کسری مؤمنیان

6.

سنتز نانو کامپوزیت کیتوزان- پلی آنیلین و بررسی ویژگی های ساختاری و زیستی و ضدباکتریایی آن

دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 80-92
بهزاد محمدی

7.

کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان

دوره 6، شماره 22، شهریور 1394، صفحه 78-86
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی

8.

مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی

دوره 11، شماره 41، خرداد 1399، صفحه 16-25
مصطفی فلاح دلاور؛ ناصر صداقت