آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,190
تعداد مقالات8,575
تعداد مشاهده مقاله6,905,031
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,970,846

1.

استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 27-34
آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت

2.

مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده

دوره 14، شماره 54، مرداد 1402، صفحه 57-66
سیده مهدیه اکبری؛ علیرضا مهرگان نیکو

3.

مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 17-33
آیدا اسکندری؛ نگین رمضانی متین؛ سارا سیف؛ محمدرضا پژوهی الموتی

4.

مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 11-18
محمدامین حیدرزادی؛ محمود کهنه پوشی؛ اسما موسوی

5.

مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 35-53
محمدیار حسینی؛ سارا خدری؛ حامد حسن زاده؛ بابک قنبر زاده

6.

مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی

دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 28-43
هادی الماسی؛ سعیده عزیزی