1.

استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 27-34
آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت

2.

پایش نشانگرهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ با بسته‌بندی فعال بر پایه آلژینات و عصاره زولنگ (Eryngium caucasicum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 دی 1403
داریوش خادمی شورمستی؛ فهیمه مقیم نژاد

3.

تأثیر پوشش فعال بر پایه زیست پلیمرهای پلی ساکاریدی و پروتئینی بر ماندگاری گوشت مرغ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 دی 1403
داریوش خادمی شورمستی؛ مهدی ذاکری؛ عبدالله علیزاده کارسالاری

4.

مروری بر بسته بندی های فعالِ دربردارنده ی ترکیبات زداینده

دوره 14، شماره 54، مرداد 1402، صفحه 57-66
سیده مهدیه اکبری؛ علیرضا مهرگان نیکو

5.

مروری بر توسعه‌ی صنعت بسته‌بندی‌ مواد غذایی و روش‌های نوین آن

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 17-33
آیدا اسکندری؛ نگین رمضانی متین؛ سارا سیف؛ محمدرضا پژوهی الموتی

6.

مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 11-18
محمدامین حیدرزادی؛ محمود کهنه پوشی؛ اسما موسوی

7.

مروری بر کاربرد نانوکامپوزیت‌های فعال در افزایش طول عمر مواد غذایی

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 35-53
محمدیار حسینی؛ سارا خدری؛ حامد حسن زاده؛ بابک قنبر زاده

8.

مروری بر ویژگی‌های نانوذرّات دارای خاصیت ضدمیکروبی و کاربرد آن ها در بسته بندی‌ فعال مواد غذایی

دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 28-43
هادی الماسی؛ سعیده عزیزی