تعداد نشریات | 36 |
تعداد شمارهها | 1,178 |
تعداد مقالات | 8,477 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,615,627 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,723,441 |
1. | استفاده از اسیدهای آلی در بسته بندی مواد غذایی | |
دوره 4، شماره 13، خرداد 1392 | ||
سجاد قادری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری | ||
2. | افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی | |
دوره 4، شماره 15، آذر 1392 | ||
زهرا عرب سید نصری؛ یحیی مقصودلو | ||
3. | بررسی شناساگرهای تازگی و دما - زمان در بسته بندی | |
دوره 2، شماره 8، اسفند 1390 | ||
مانا مشکور؛ مسعود هاشمی شهرکی؛ یحیی مقصودلو | ||
4. | تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بستهبندی گوشت مرغ تازه | |
دوره 5، شماره 19، آذر 1393 | ||
مژده خراسانی؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو | ||
5. | تأثیر پوششهای خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیبزمینی | |
دوره 3، شماره 12، اسفند 1391 | ||
شیلان رشید زاده؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو | ||
6. | تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه | |
دوره 3، شماره 10، شهریور 1391 | ||
نیره کریمی؛ یحیی مقصودلو | ||
7. | کاربرد بسته بندی های هوشمند در نوشیدنی ها | |
دوره 3، شماره 9، خرداد 1391 | ||
مانا مشکور؛ مسعود هاشمی شهرکی؛ یحیی مقصودلو | ||
8. | کاربرد بسته بندی هوشمند و فعال در بسته بندی نان و سایر محصولات پخت | |
دوره 4، شماره 16، اسفند 1392 | ||
سارا آقاجان زاده سورکی؛ یحیی مقصودلو | ||