آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,178
تعداد مقالات8,477
تعداد مشاهده مقاله6,615,627
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,723,441

1.

استفاده از اسیدهای آلی در بسته ‏بندی‏ مواد غذایی

دوره 4، شماره 13، خرداد 1392
سجاد قادری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری

2.

افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی

دوره 4، شماره 15، آذر 1392
زهرا عرب سید نصری؛ یحیی مقصودلو

3.

بررسی شناساگرهای تازگی و دما - زمان در بسته بندی

دوره 2، شماره 8، اسفند 1390
مانا مشکور؛ مسعود هاشمی شهرکی؛ یحیی مقصودلو

4.

تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین-کیتوزان بر بسته‌بندی گوشت مرغ تازه

دوره 5، شماره 19، آذر 1393
مژده خراسانی؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو

5.

تأثیر پوشش‌های خوراکی بر پایه هیدروکلوئید بر جذب روغن و خواص کیفی خلال سرخ شده سیب‌زمینی

دوره 3، شماره 12، اسفند 1391
شیلان رشید زاده؛ حبیب اله میرزایی؛ یحیی مقصودلو

6.

تأثیر فیلم بسته بندی بر ویژگی های کیفی قارچ دکمه ای تازه

دوره 3، شماره 10، شهریور 1391
نیره کریمی؛ یحیی مقصودلو

7.

کاربرد بسته بندی های هوشمند در نوشیدنی ها

دوره 3، شماره 9، خرداد 1391
مانا مشکور؛ مسعود هاشمی شهرکی؛ یحیی مقصودلو

8.

کاربرد بسته بندی هوشمند و فعال در بسته بندی نان و سایر محصولات پخت

دوره 4، شماره 16، اسفند 1392
سارا آقاجان زاده سورکی؛ یحیی مقصودلو