آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,175
تعداد مقالات8,460
تعداد مشاهده مقاله6,348,892
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,600,063

1.

ارائه روش دومرحله‌ای برای اولویت‌بندی بسته بندی سبز محصولات غذایی با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه گروهی فازی

دوره 16، شماره 46، اسفند 1393، صفحه 34-41
میثم نصرالهی؛ جعفر رزمی؛ رضا قدسی؛ شبنم فرهمندی

2.

تأثیر طرح بسته بندی محصولات غذایی بر رفتار خرید آنی مصرف کنندگان

دوره 8، شماره 29، خرداد 1396، صفحه 6-21
زهرا خدابخشی سورشجانی؛ ابوالقاسم ابراهیمی

3.

شناسایی و مطالعه عوامل مؤثر بر خلاقیت در طراحی بسته بندی و فروش محصولات غذایی

دوره 8، شماره 32، اسفند 1396، صفحه 38-49
داریوش زارعی؛ حسین وظیفه دوست؛ وحید رضا میرابی

4.

کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی

دوره 10، شماره 38، شهریور 1398، صفحه 78-88
عبدالستار عوض صوفیان؛ سید مهدی جعفری