تعداد نشریات | 39 |
تعداد شمارهها | 1,175 |
تعداد مقالات | 8,460 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,348,892 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,600,063 |
1. | ارائه روش دومرحلهای برای اولویتبندی بسته بندی سبز محصولات غذایی با استفاده از فرآیند تحلیل شبکه گروهی فازی | |
دوره 16، شماره 46، اسفند 1393، صفحه 34-41 | ||
میثم نصرالهی؛ جعفر رزمی؛ رضا قدسی؛ شبنم فرهمندی | ||
2. | تأثیر طرح بسته بندی محصولات غذایی بر رفتار خرید آنی مصرف کنندگان | |
دوره 8، شماره 29، خرداد 1396، صفحه 6-21 | ||
زهرا خدابخشی سورشجانی؛ ابوالقاسم ابراهیمی | ||
3. | شناسایی و مطالعه عوامل مؤثر بر خلاقیت در طراحی بسته بندی و فروش محصولات غذایی | |
دوره 8، شماره 32، اسفند 1396، صفحه 38-49 | ||
داریوش زارعی؛ حسین وظیفه دوست؛ وحید رضا میرابی | ||
4. | کاربرد فنّاوری نوین چاپ سه بعدی در صنایع غذایی | |
دوره 10، شماره 38، شهریور 1398، صفحه 78-88 | ||
عبدالستار عوض صوفیان؛ سید مهدی جعفری | ||