1.

افزایش ماندگاری مواد غذایی با بکارگیری نانو پوشش ها در صنعت بسته بندی

دوره 6، شماره 21، خرداد 1394، صفحه 56-69
علیرضا سوخته سرایی؛ الهام نوروزی

2.

بهبود عملکرد فیلم های بسته بندی مواد غذایی با بکارگیری ارتقاء دهنده های چسبندگی سیلانی

دوره 6، شماره 24، اسفند 1394، صفحه 14-27
علیرضا سوخته سرایی؛ محمد آزاد فلاح؛ سعید باستانی؛ حامد ذوالفقاری

3.

تحلیلی بر عوامل مؤثر بر عملکرد زنجیره تأمین با رویکرد تلفیقی تحلیل عاملی تأییدی و تاپسیس فازی (مطالعه موردی: شرکت‌های صنایع غذایی شهرک صنعتی شیراز)

دوره 18، شماره 54، اسفند 1395، صفحه 4-16
مقصود امیری؛ سلیمان منصوری محمدآبادی؛ اکرم شعبانی؛ خدیجه محمدی

4.

چالش‌های مهندسی مجدد فرایندها در صنعت لبنی (مطالعه موردی: شرکت کاله)

دوره 1، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 173-193
سید حمید هاشمی پطرودی؛ سیده خدیجه حسینی

5.

شناسایی و تحلیل تأثیرات بیماریهای همه گیر بر ساختار زنجیره تأمین مواد غذایی با رویکرد مطالعه موردی چندگانه؛ مورد مطالعه: بیماری کرونا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 اسفند 1403
میثم شهبازی؛ کریم ابراهیمی؛ مینو عالی

6.

شناسایی و واکاوی موانع پیاده سازی مدیریت دانش در زنجیره تأمین با رویکرد پایدار مبتنی بر روش تصمیم گیری چندشاخصه و دیمتل (مورد مطالعه: شرکت لبنی کاله)

دوره 26، شماره 85، اسفند 1403، صفحه 19-33
حسین جمالی؛ مهدی کبیری نائینی؛ زینب الهی

7.

فنّاوری نانو در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 1، شماره 3، آذر 1389
ابوالقاسم مروجی؛ میثم مصطفوی

8.

گلوگاه‌های کارکردی زنجیره تأمین دوسطحی عمده‌فروش- خرده‌فروش در کانال توزیع مواد غذایی

دوره 24، شماره 76، بهمن 1401، صفحه 75-87
فاطمه دوکوهکی؛ ابوالقاسم ابراهیمی؛ کاظم عسکری فر