آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,171
تعداد مقالات8,438
تعداد مشاهده مقاله6,336,514
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,581,374

1.

انواع تکنیک‌های اصلاح کردن پلاستیک‌های زیست تخریب‌پذیر مبتنی بر نشاسته

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 1-10
ناصر صداقت؛ علی ابر اهیم‌زاده

2.

بررسی خصوصیات عملکردی نانو ذرّات در بسته‌بندی مواد غذایی با استفاده از فرایند الکتروریسی

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 32-43
محبوبه حسن نیا کلایی؛ محبوبه کشیری

3.

تأثیر نانو مواد اصلاح‌شده با مواد زیست‌تخریب‌پذیر در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 13، شماره 50، آذر 1401، صفحه 17-27
امید دلیری شمس ابادی

4.

جلوگیری از افزایش دمای محصولات غذایی بسته‌بندی شده در زنجیره سرد با استفاده از مواد جاذب انرژی حرارتی

دوره 10، شماره 39، آذر 1398، صفحه 18-27
الهام آل‌حسینی؛ سید مهدی جعفری

5.

کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 53-61
ناصر صداقت؛ محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان

6.

مروری بر امولسیون‌های پیکرینگ پایدارشده با سلولز و نانو سلولز باکتریایی و کاربردهای آن‌ها در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 35-51
مهساسادات رضوی؛ محمد طهماسبی

7.

مروری بر سنتز، ویژگی ها و کاربرد نانوامولسیون ها در بسته‌بندی مواد غذایی فعال زیستی

دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 42-53
نادیا احمدی؛ حامد اهری

8.

مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 11-18
محمدامین حیدرزادی؛ محمود کهنه پوشی؛ اسما موسوی