آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,169
تعداد مقالات8,429
تعداد مشاهده مقاله6,295,853
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,543,470

1.

اثر افزودن عصاره گیاه پولک به فیلم کامپوزیتی سدیم کازئینات/ پکتین/ صمغ زدو بر ماندگاری فیله مرغ

دوره 12، شماره 47، آذر 1400، صفحه 31-41
صابر امیری؛ ژاله صادق نژاد؛ محمود رضازاد باری؛ هادی الماسی

2.

استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر

دوره 6، شماره 21، خرداد 1394
خدیجه عبدالملکی؛ مهدی فرهودی؛ نوید میر

3.

افزایش ماندگاری مرکبات با استفاده از پوشش های خوراکی

دوره 4، شماره 15، آذر 1392
زهرا عرب سید نصری؛ یحیی مقصودلو

4.

بررسی انواع سیستم های بسته بندی ضدمیکروبی

دوره 14، شماره 56، اسفند 1402، صفحه 63-78
سمانه فرجی کفشگری؛ محمد جواد اکبریان میمند؛ مسعود حبیبی نجفی

5.

جلوگیری رشد قارچ روی نان گندم و چاودار با بسته بندی فعال و اتمسفر اصلاح شده

دوره 1، شماره 4، اسفند 1389
مریم محمدی

6.

فیلم ها و پوشش‌ های خوراکی فعال حاوی اسانس دارچین: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 28، اسفند 1395، صفحه 28-41
سـعید رنـجـبریان؛ بـهـبود پورفـتـحی؛ هـادی الـماسی؛ صـابر امـیری

7.

کاربرد لفاف‌های زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌ساکارید در بسته‌بندی تخم‌مرغ

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 51-62
جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ داریوش خادمی شورمستی؛ احمد ثمریها

8.

مروری بر انواع بسته بندی های فعال، مکانیسم و کاربرد هر یک در صنعت غذا

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 80-90
صونا دودانگه؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری

9.

مروری بر پوشش های بسته بندی نانو و نقش آنها در کنترل کیفیت مواد غذایی

دوره 10، شماره 40، اسفند 1398، صفحه 74-88
سیده فاطمه سیدریحانی؛ حامد اهری

10.

مروری بر فناوری فعال در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 11-18
محمدامین حیدرزادی؛ محمود کهنه پوشی؛ اسما موسوی