آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,175
تعداد مقالات8,470
تعداد مشاهده مقاله6,452,474
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,689,669

1.

ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت

دوره 7، شماره 28، اسفند 1395، صفحه 4-15
زهره هنرور؛ مهدی فرهودی

2.

استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی

دوره 7، شماره 27، آذر 1395، صفحه 44-53
مریم ذکایی؛ مهدی فرهودی

3.

استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر

دوره 6، شماره 21، خرداد 1394
خدیجه عبدالملکی؛ مهدی فرهودی؛ نوید میر

4.

بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه

دوره 6، شماره 24، اسفند 1394
مجتبی پورصباغیان؛ نصیر باقری؛ مریم چایچی؛ مهدی فرهودی

5.

بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی

دوره 6، شماره 22، شهریور 1394
مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب؛ مهدی فرهودی؛ نسیم خورشیدیان

6.

تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر برخی خصوصیات خیار رقم رویال

دوره 8، شماره 32، اسفند 1396، صفحه 78-85
گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی

7.

تأثیر بکارگیری اسانس های روغنی بر ویژگی فیلم های پلی ساکاریدی

دوره 7، شماره 28، اسفند 1395، صفحه 16-27
الهه فروغی؛ مهدی فرهودی

8.

تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بسته‌بندی‌های پلاستیکی

دوره 6، شماره 23، آذر 1394
مریم چایچی؛ مهدی فرهودی

9.

تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی

دوره 6، شماره 21، خرداد 1394
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی

10.

ساختارهای بسته‌بندی های انعطاف‌پذیر مورد استفاده در تیمارهای فشار بالا

دوره 5، شماره 19، آذر 1393
مریم حبیبی؛ مهدی فرهودی

11.

کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته

دوره 7، شماره 25، خرداد 1395
نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب

12.

کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان

دوره 6، شماره 22، شهریور 1394
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی

13.

مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه

دوره 7، شماره 27، آذر 1395، صفحه 18-29
گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی