تعداد نشریات | 36 |
تعداد شمارهها | 1,175 |
تعداد مقالات | 8,470 |
تعداد مشاهده مقاله | 6,452,474 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 3,689,669 |
1. | ارزیابی کمی و کیفی نانوذرّات در بسته بندی غذا با استفاده از روش های آنالیزی به منظور کاهش مخاطرات ناشی از مهاجرت | |||
دوره 7، شماره 28، اسفند 1395، صفحه 4-15 | ||||
زهره هنرور؛ مهدی فرهودی | ||||
2. | استفاده از اسانس های روغنی در فیلم ها و پوشش های زیست تجزیه پذیر برای بسته بندی فعال مواد غذایی | |||
دوره 7، شماره 27، آذر 1395، صفحه 44-53 | ||||
مریم ذکایی؛ مهدی فرهودی | ||||
3. | استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش عمر ماندگاری پنیر | |||
دوره 6، شماره 21، خرداد 1394 | ||||
خدیجه عبدالملکی؛ مهدی فرهودی؛ نوید میر | ||||
4. | بررسی روش ساخت و ویژگی های فیلم های خوراکی امولسیونی و دو لایه | |||
دوره 6، شماره 24، اسفند 1394 | ||||
مجتبی پورصباغیان؛ نصیر باقری؛ مریم چایچی؛ مهدی فرهودی | ||||
5. | بررسی کاربرد و تأثیر گالاکتومانان بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی | |||
دوره 6، شماره 22، شهریور 1394 | ||||
مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب؛ مهدی فرهودی؛ نسیم خورشیدیان | ||||
6. | تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر برخی خصوصیات خیار رقم رویال | |||
دوره 8، شماره 32، اسفند 1396، صفحه 78-85 | ||||
گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی | ||||
7. | تأثیر بکارگیری اسانس های روغنی بر ویژگی فیلم های پلی ساکاریدی | |||
دوره 7، شماره 28، اسفند 1395، صفحه 16-27 | ||||
الهه فروغی؛ مهدی فرهودی | ||||
8. | تأثیر پدیده زمانمندی فیزیکی بر روی خواص مکانیکی، نفوذپذیری و خواص حرارتی بستهبندیهای پلاستیکی | |||
دوره 6، شماره 23، آذر 1394 | ||||
مریم چایچی؛ مهدی فرهودی | ||||
9. | تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی | |||
دوره 6، شماره 21، خرداد 1394 | ||||
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی | ||||
10. | ساختارهای بستهبندی های انعطافپذیر مورد استفاده در تیمارهای فشار بالا | |||
دوره 5، شماره 19، آذر 1393 | ||||
مریم حبیبی؛ مهدی فرهودی | ||||
11. | کاربرد اسید سیتریک در ایجاد اتصالات عرضی در فیلم نشاسته | |||
دوره 7، شماره 25، خرداد 1395 | ||||
نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ سیده معصومه عرب | ||||
12. | کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در تهیه فیلم های خوراکی بر پایه کیتوزان | |||
دوره 6، شماره 22، شهریور 1394 | ||||
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی | ||||
13. | مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه | |||
دوره 7، شماره 27، آذر 1395، صفحه 18-29 | ||||
گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی | ||||
|