آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,171
تعداد مقالات8,438
تعداد مشاهده مقاله6,337,837
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,583,406

1.

استفاده از نانوذرّات سیلیکایی مونت موریلونیت(MMT) در صنعت بسته بندی مواد غذایی

دوره 4، شماره 14، شهریور 1392
هدا جعفری زاده مالمیری؛ محمد علی قازجهانیان

2.

بررسی امکان استفاده از فنّاوری ازن در صنعت بسته بندی محصولات غذایی

دوره 6، شماره 22، شهریور 1394
محمدحسن کمانی؛ مونا فلاح شجاعی؛ صادق ریگی؛ حبیب اله میرزایی

3.

بسته بندی در صنایع گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده

دوره 1، شماره 3، آذر 1389
وحید قنبری؛ شیلان رشید زاده

4.

تأثیر فرآیند فشار بالا بر ویژگی های فیلم های بسته بندی مورد استفاده در مواد غذایی

دوره 6، شماره 21، خرداد 1394
سیده معصومه عرب؛ مجتبی یوسفی اصلی؛ نسیم خورشیدیان؛ مهدی فرهودی

5.

تهیه و بررسی خواص فیلم چند جزیی زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی

دوره 5، شماره 17، خرداد 1393
سارا طبشی؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ سعید بازگیر؛ علی اصغر کتباب

6.

فنّاوری نانو عرصه ای نوین در صنعت بسته بندی مواد غذایی

دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 6-19
مهسا اسمعیل رمجی؛ صبا صباغ پور لنگرودی

7.

مروری بر اثرات پرتوهای یونیزه کننده بر مواد غذایی بسته بندی شده

دوره 7، شماره 26، شهریور 1395، صفحه 56-65
فرناز رضائیان عطار؛ ناصر صداقت

8.

مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 26، شهریور 1395، صفحه 6-17
فروغ السادات طبیب لقمانی؛ ناصر صداقت

9.

مروری بر تأثیر نرم کننده های مختلف بر عملکرد فیلم های بر پایة پروتئین آب پنیر

دوره 11، شماره 41، خرداد 1399، صفحه 50-59
فروغ عباسی شهیر؛ زاهد احمدی؛ سمیّه محمدی

10.

مروری بر روش های افزایش ماندگاری و استفاده از سیستم های نوین بسته بندی در قارچ دکمه ای

دوره 11، شماره 43، آذر 1399، صفحه 50-63
سجاد خادم؛ مهسا خلیلی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ فرامرز دوبختی؛ هادی الماسی

11.

معرفی مواد کاغذی و مقوایی نوین‌ در بسته بندی محصولات صنایع غذایی

دوره 4، شماره 16، اسفند 1392
روزبه اسدی خوانساری؛ حمدرضا دهقانی فیروزآبادی